За трета поредна година Experian България получи престижното признание „Топ

...
За трета поредна година Experian България получи престижното признание „Топ
Коментари Харесай

Experian България e единствената IT компания с престижното международно отличие „Топ Работодател“

За трета поредна година Experian България получи влиятелното самопризнание „ Топ шеф " от интернационалния Top Employers Institute. След самостоятелен одит, Experian България е единствената IT компания в страната, отличена в тазгодишната ранглиста. Top Employers Institute е основан преди повече от 30 години, като сертифицира компании в 120 страни.

Годишното изследване на Top Employers Institute изследва тактиките на фирмите във връзка с хората и отличава най-хубавите с високото отличие. Проучването се концентрира върху 6 области: основаване на тактика за хората, основаване на насърчаваща работна среда, привличане на сътрудници, развиването и ангажирането им, сливане и създаване на просвета на доверие, включване и обществена ангажираност.

Сертификат за Top Employer получават единствено работодатели, които дават отговор на високите критерии да имат налични новаторски практики и решения, да ги ползват консистентно в организацията и непрестанно да ги усъвършенстват и надграждат.
„ Нашите сътрудници са нашето ентусиазъм " - разяснява Корнелия Венева, шеф Човешки запаси на Experian за България. „ Имаме удоволствието да работим с дейни, позитивни и целеустремени сътрудници, които са водени от концепцията да намерят смисъл и да оставят диря в продукта, който създават, в услугата, която дават и в обществото, към което принадлежат. Именно с помощта на Experian хората, както и на - надарения екип „ Човешки запаси ", съумяваме да осъществяваме концепциите и да вървим дружно в посока да даваме образец за изключителни работодателски подходи ".

Някои от концепциите, които Experian България осъществя за чиновниците си през последните години са планът FlexWork за гъвкаво работно време и пространство, както и вътрешна академия за развиване на бизнес и механически умения като част от културата на учеща организация.
Компанията беше отличена като Топ шеф също и в други страни, където Experian участва като Испания, Англия, Австралия и Сингапур.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР