За трета поредна година Движение за национална кауза ще стимулира

...
За трета поредна година Движение за национална кауза ще стимулира
Коментари Харесай

Стартира кампания за насърчаване на младите да станат родители

За трета поредна година „ Движение за национална идея " ще подтиква младежите да станат родители без да отсрочват момента. Освен на осведомителна акция за рисковете при закъсняла бременност, от придвижването ще наблегнат и на взаимоотношението сред бизнеса и младите българи у нас и по света. Акцент ще бъде и емиграцията - един от главните проблеми за демографската рецесия.

" Направи го в този момент " е новото име на акцията. Стимулът този път е младежите да заченат детето си от март до декември тази година и да записват тест за бременност и своята прочувствена история на napravigo.bg.
Андрей Арнаудов, ръководител на ДНК: Хората би трябвало да се опитат по-млади да основават деца, тъй като се оказва, че когато се забавиш и закъснееш има опция да има огромен проблем самото забременяване, а и мъчно да имаш второ и трето дете.
Новосъздаден публичен съвет от родолюбиви и сполучливи българи с разнообразни специалности ще оказва помощ за развиването на организацията.
Владимир Николов, член на Обществения съвет на ДНК: Много ми се ще по тези земи да има българи и след 100 години. Tова е проблем, по който би трябвало да стартираме да приказваме в този момент и би трябвало да стартираме да подхващаме действителни и съответни дейности в този момент, преди да бъде късно.  Д-р Милен Врабевски, член на Обществения съвет на ДНК: Мисията ни е една - да се научим да живеем за другите хора, като имаме лични деца. По този метод ние се научаваме да бъдем и сполучливи хора, тъй като отвореното схващане, решило към този момент посоката си в живота коя е, дава вярната формула за развиване и триумф.
За първи път ще има и 20 бебешки ДНК пакета за 20 от участниците в кръщенето с всичко най-необходимо, от което едно дете има потребност за първите 12 месеца.
Христина Христова, водещ на " По света и у нас ": Много неща в живота могат и би трябвало да бъдат отлагани за уместно време - и кариера, и пазаруването на ново жилище, и пътувания, само че в действителност решението да станеш родител е едно от дребното, които не трябва да бъдат дълго отлагани.
Тази година акцията подтиква основаването на нов живот, а освен регистрирането му. Именно по тази причина третото национално кръщене ще бъде през октомври 2020 година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР