За трета поредна година Аурубис България“ и спортен клуб Бегач“

...
За трета поредна година Аурубис България“ и спортен клуб Бегач“
Коментари Харесай

„Аурубис България“ и спортен клуб „Бегач“ организират „виртуален“ индивидуален фестивал в Средногорието

За трета поредна година „ Аурубис България “ и състезателен клуб „ Бегач “ провеждат народен фестивал по планинско тичане и колоездене. В продължение на един месец, от 12 септември (събота) до 11 октомври (неделя), всеки участник ще има опция да пробяга маршрут или да измине трасе за планинско колоездене в региона на Средногорието - Златица, Пирдоп и Антон, на самостоятелен принцип.
Планинският фестивал се провежда за трети път и събира над 350 участници от цялата страна. През тази година, в изискванията на пандемия, „ Аурубис България “ и състезателен клуб „ Бегач “ оферират новаторски „ виртуален “ модел за осъществяване, за придържане към противоепидемичните ограничения и опазване на здравето на хората. Участията ще бъдат самостоятелни и ще се наблюдават и записват през обща онлайн платформа.
 Полезни предписания и здравословни привички, които ще ни спестят посещаване при лекаря Полезни предписания и здравословни привички, които ще ни спестят посещаване при лекаря
Дните осезаемо захладняват и все по-силно усещаме полъха на есента. Плавно сменяме облеклата в дрешника и се готвим за по-студените сутр...
„ Фестивал измежду природата с Аурубис 2020 “ (Aurubis Nature Festival 2020), има за цел да разпространява Средногорието, където е ситуиран медодобивният цех на „ Аурубис “, като място за деен отдих и туризъм, прелъстителен с живописната си природа и историческите си забележителности. Стартът, финалът и маршрутите са определени в подтекста на тази концепция: Златишкия метох – седалище на учреден от Васил Левски революционен комитет, раннохристиянската Еленска базилика сред Пирдоп и Антон, билото на Стара планина, хижа „ Свищиплаз “ и хижа „ Паскал “.
„ Радваме се, че след извънредно сполучливи две издания на фестивала, тази година успяхме да организираме и трето, въпреки и в по-различен формат. Вярвам, че то ще донесе доста позитивни страсти на участниците измежду живописната природа и историческите забележителности на Средногорието. Пожелавам им безпроблемно прекосяване по маршрутите и здраво здраве “, сподели Тим Курт, изпълнителен шеф на „ Аурубис България “.

Дължината на маршрута за бегачите е 18 км с близо 800 метра нанагорнище. Началото му е Златишкият метох, следва нанагорнище до хижа „ Свищиплаз “, преход до хижа „ Паскал “, втурване към местността Еленско и край на Еленска базилика. При колоездачите дължината на трасето е 35 км като има към 1000 метра нанагорнище и втурване. То минава през следните стадии: околност Еленско, село Антон, село Душанци, река Тополница, язовир Жеков вир, местността Борова гора и град Пирдоп. Трасето е уместно за планински колела и минава през асфалтови и черни пътища, пътеки, каменисти скатове и поляни.
 Маратонът BESTEFFICIENT Challenge: Хората, обстоятелствата и историята, която написаха те Маратонът BESTEFFICIENT Challenge: Хората, обстоятелствата и историята, която написаха те
13 дами и 9 мъже изминаха една Велика китайска стена разстояние за месец в първото Предизвикателство на Actualno ВКЪЩИ Имам толков...
Тази година конкуренцията има за цел да повдигне духа на участниците и няма спортен темперамент. Желаещите да се включат в една или и в двете дисциплини могат да се записват тук:. За годно присъединяване във „ Фестивал измежду природата с Аурубис 2020 “ се смята покрито трасе на определената дисциплинираност, регистрирано посредством стратегия за следене на спортисти, да вземем за пример Strava, Runtastic, Garmin Connect, RunKeeper, както и участниците да са се снимали на особено обозначените за това места.
„ Аурубис България “ АД е втората по величина компания в страната и е част от Aurubis AG – интегрирана интернационална група за произвеждане на метали и максимален преработвател на мед в света. „ Аурубис “ стопанисва медодобивния цех до Златица и Пирдоп в Средногорието. Компанията е със структуроопределяща роля за стопанската система на България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР