За трета поредна година А1 получи златно отличие за своите ...

За трета поредна година А1 получи златно отличие за своите

За трета поредна година А1 получи златно отличие за своите дарителски програми

За трета поредна година А1 получи златно отличие за своите дарителски стратегии Само за последната година посредством регулярно дарителство на работното място чиновниците са събрали 50 хиляди лева.Препоръчай (0)
А1 България бе наградена със златен Годишен знак за дарителството на наградите „ Отговорна компания – виновни чиновници “, проведена от фондация BCause. Компанията получава най-високото отличие за трета поредна година като самопризнание за напъните си стабилно да развива самодейностите в областта на корпоративната обществена отговорност, както и да ги надгражда и да започва сполучливо редица нови.

А1 беше отличена за програмата за дарителството по ведомост - финансово подкрепяне на девет обществени организации от чиновниците на А1 непосредствено от заплатата им, благотворителните базари, доброволчески начинания за облагородяване на средата и запазване на природата, спортни и еко провокации, непринудено шерване на експертиза и опит вътре и отвън компанията, както и обичайните акции по кръводаряване. Макар обстановката да наложи доста от обществените начинания в А1 да се проведат онлайн, това не попречи на огромна част от екипа да взе участие интензивно в тях. Напротив - дигитализацията оказа помощ на чиновниците да се включат още по-бързо, елементарно и комфортно в обществените дела.

„ В А1 имаме вяра, че поддръжката на обществени дела би трябвало да се показва в действителни дейности. Ето за какво вътрешните ни начинания в интерес на уязвими хора и запазване на природата притеглят голяма поддръжка от нашите сътрудници, само че и компанията постоянно поддържа с спомагателни дарения идеите, които сътрудниците са разпознали като значими. Само за последната година посредством регулярно дарителство на работното място чиновниците събраха 50 000 лева , които компанията добави до сумата от 90 000 лева Много съм щастлива, че сътрудниците виждат капацитета и на онлайн формата на обществените ни интензивности и дружно вършим всяко последващо издание по-успешно “, разяснява Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “ на А1 България.

В допълнение на стратегиите си в областта на корпоративната обществена отговорност, ориентирани към чиновниците, А1 обичайно поддържа идеите на приемната грижа, дигитализацията на образованието и спорта в България.

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg