За тази вечер ще се говори дълго, защото бе изпълнена

...
За тази вечер ще се говори дълго, защото бе изпълнена
Коментари Харесай

Стартът на новия проект на DOCK 5 предизвика вълнение в Бургас

За довечера ще се приказва дълго, тъй като бе изпълнена с доста положително въодушевление и изпипана до най-малкия подробност

Със страховит ивент, невъобразим досега в Бургас, бе даден формален старт на още един план под шапката на марката DOCK 5, а точно DOCK 5 Catering. Грандиозното събитие се организира на 25-ти ноември и бе почетено от десетки представители на бизнеса, хайлайфа и медиите в морския град.

Домакин на презентационната церемония вечер бе клубната страст на Бургас Dock 5 Night Club. В събитието взеха присъединяване струнен квартет 'Viva' Бургас, виртуозният цигулар Начко Богданов, цирковите акробати от Нов Цирк и прелестната Кристина Дончева, която беше и водещ на събитието. Талантливата певица показа новата услуга, която, дружно с чудесно приготвена храна, включва и още доста детайли – декорация, озвучаване, шоу стратегия, специфични резултати и така нататък DOCK 5 Catering сплотява всички детайли, които ще трансфорат едно фирмено празненство, разкриване на шоурум, годишнина на дружество или фамилен мотив в незабравимо прекарване. Прекрасната Кристина презентира и новия уеб страница, от където ще можете да селдите всичко обвързвано с марката и да вършиме поръчки.



Гостите на събитието имаха и опцията да се допрян както до страстта на Dock 5 Night Club, по този начин и до кулинарните изкушения на chef готвачите на ресторант Dock 5 Burgas. Страхотните бармани в клубното украшение също се развихриха и предложиха на присъстващите превъзходни коктейли и обичани питиета.

„ Благодарим на всички, които почетоха нашите предложения и участваха на празника ни’’, допълват от екипа на заведението.

Сега може да посетите техният нов дом, а точно!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР