За ски сезона Пампорово въвежда нови видове ски карти, промоционални

...
За ски сезона Пампорово въвежда нови видове ски карти, промоционални
Коментари Харесай

Мащабни проекти превръщат курорта Пампорово в целогодишна дестинация

За ски сезона Пампорово вкарва нови типове ски карти, промоционални интервали за настаняване и въжен превоз карти, нов съвременен СПА център и атрактивен културен календар

Пампорово започва сезона със обилни вложения, нови и атрактивни планове, които да дадат огромно многообразие и избор, с главната цел да обогатят престоя на всеки екскурзиант освен в ски зоната, само че и отвън нея. След привършване на дейния летен сезон, курортът продължава подготовката за ски сезон, изпълнен с забавни спортни, театрални и музикални събития, които да разнообразят културния живот в Пампорово и да придадат добавена стойност към ски почивката.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики За първи път още от в този момент се дава опцията за предварителни резервации с отстъпки до 30% от цените за настаняване в разнообразни интервали през сезона, в това число и през месец март, както и промоционална цена на въжен превоз картата в избрани интервали през януари.

Новости в ски зоната

След историческото обединяване на двете ски зони в к.к. Пампорово и гр.Чепеларе преди два сезона, ползата към родопските писти става все по-голям. За идния ски сезон в курорта приоритет ще бъде удовлетвореността и разнообразието за гостите от разнообразни типове нови услуги, свързани освен със ски зоните, само че и с доста нови интензивности отвън карането на ски.

За сезона шлагер остава въжен превоз картата 2в1, която дава безкрайно каране по пистите на ски зона Пампорово, безкрайно каране по пистите на ски зона Чепеларе, безвъзмезден превоз сред двете ски зони и отстъпка за прилагане на ултрамодерния нов СПА уелнес център в хотел Перелик.

Още от в този момент Пампорово афишира промоционални интервали за въжен превоз картите през месец януари в дните от 6-ти до 10-ти и от 13-ти до 17-ти януари 2020 (включително) на цена от 52 лева за възрастен дневно .

Въвеждат се нов тип 6 и 9 дневни въжен превоз карти за делнични дни с опция за непоследователно прилагане , които ще дадат повече еластичност и опция на туристите в курорта да употребяват услугата в разнообразни делнични дни. Това е опция за всички посетители да бенефицират от възможни промени в проектите си или при положение на неприятно време, като употребяват закупената за непоследователни дни въжен превоз карта в идващ работен интервал през сезона.

Запазва се традицията за промоционална цена на сезонната въжен превоз карта в предварителна продажба до 01.12.2019г. на стойност 1025 лева Въвежда се и нова сезонна въжен превоз карта единствено за делнични дни на промоционална цена от 70 0 лева , която ще даде избор на туристите да изберат по-спокойните делнични дни по време на целия ски сезон. Гостите закупили един от двата вида сезонни въжен превоз карти ще могат да се възползват от 30% отстъпка за достъп до най-новия ултрамодерен и първокласен СПА уелнес център, който се намира в хотел Перелик. С 15% отстъпка могат да се възползват и всички останали посетители на курорта закупили всевъзможен различен вид въжен превоз карта.

Пампорово-Мечи чал е желан и от фамилии с дребни деца поради отличните условия, които се оферират в детската ски градина (за деца от 4 до 7 години) и в ски учебното заведение (за деца от 7 до 12 години). Поради огромният интерес, Пампорово и Мечи чал ще запазят фамилните пакети с въжен превоз карти , които дават понижения от 8 до 12% от цената на ски картите.

За първи път още от в този момент Пампорово афишира месец март за фамилен месец с 30% отстъпка от цената на въжен превоз картите, 30% отстъпка от хотелското настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик и 30% отстъпка от ски услугите след 9 март 2020 година до края на сезона.

Запазва се обществената политика към децата и ученическите лагери , като продължава да се дават преференциални условия за настаняване и ски услуги, за стимулиране развиването на зимните спортове измежду подрастващите.

Продължават партньорските стратегии с Българо-американска кредитна банка, БМВ България и Ауто Бавария, А1, ОМВ и АОРА, които дават отстъпки сред 8 и 17% от цените на въжен превоз картите, ски услугите и хотелското настаняване в определени хотели в курорта съгласно изискванията на стратегиите и политиката на Пампорово АД.

Новости в онлайн платформите и на 0700 17 702

И през идния ски сезон, за облекчение на туристите и за достъп до настояща информация, ще работи обновената прът център система и автоматизираната система SNOWTIS , която в действително време дава информация за метеорологичните условия, обработените писти и работещи лифтови уреди. Кол-център системата с номер 0700 17 702 ще дава опция и за приемане на всякаква настояща информация за ски зоната от оператор, директна връзка с Планинска избавителна работа, информация за хотелско настаняване или бизнес услуги.

Камери онлайн предават онлайн протичащото се в ски зоните, а през www.pamporovo.me и посредством новото мобилно приложение на курорта, всеки ще може да следи цялата настояща информация за Пампорово и Мечи чал.

Новости в хотелските бази

Местата за настаняване в Пампорово са в непосредствена подготовка за ски сезона. През декември, след следващата огромна реставрация в добре познатият емблематичен хотел Перелик*****, порти отваря най-големият в курорта първокласен СПА уелнес център , ситуиран на три равнища и на близо 2 000 кв. м. повърхност. В комбиниране с новия съвременен конгресен център в курорта – още веднъж в хотел Перелик, открит това лято с разнообразни по потенциал зали с общо 1200 седящи места, съвременно техническо съоръжение и подземна топла връзка с първокласните хотели Перелик и Орловец, Пампорово се трансформира в нов привлекателен център за ски, уелнес и бизнес целогодишно.

Пампорово за първи път афишира още от в този момент специфични предложения с 30% отстъпка за работен престой през януари, февруари и март; дават се и отстъпки до 15% за ранни записвания , както и спомагателна отстъпка за дълъг престой .

От 29 ноември (Черен петък) в продължение на две седмици, Пампорово ще разиграе през уеб страницата www.pamporovo.me лимитиран брой стаи по предварителна продажба с ваучери посредством така наречен Сляпа оферта с 50% понижение за настаняване в някой от двата петзвездни хотела Орловец или Перелик без закрепена дата. Датите за прилагане на закупените ваучери ще бъдат закрепени от Пампорово АД до 10 дни след привършване на акцията.

Нов съвременен СПА уелнес Център в хотел Перелик*****

Коледната изненада за всички посетители на хотел Перелик и туристите в курорта ще бъде откриването на новия СПА уелнес център Перелик, който ще предлага извънредно многообразие от релаксиращи и възстановителни процедури.

Грандиозният уелнес план включва построяването на най-многобройните и разнородни типове зали и пространства за релакс в района, които ще притеглят гостите в Пампорово целогодишно. Центърът ще предлага най-големият плувен басейн в курорта, съвременен програмиран достъп до другите типове пространства, част от които са билкова сауна, кедрова сауна, инфра алена сауна, арома сауна, финландска сауни, арома билкова баня, сауна парилка, релакс зона с дървени вани, турска баня (хамам), противоположен душ, солна стая, ледена стая, джакузи, водоравен душ, расул стая, независими ВИП джакузита, масажни кабинети, съвременен фитнес център, фреш нутри бар и други

Новият уелнес център ще е наличен за всеки посетител, който желае да се възползва от най-новите и съвременни възстановяващи лечения за тяло. Цените за прилагане на СПА центъра за посетители, настанени в хотели Орловец и Перелик ще бъдат преференциални, а входът за външни посетители до уелнес центъра ще бъде 40 лева дневно за възрастен. Туристите закупили въжен превоз карти ще могат да употребяват отстъпка от тези цени за достъп до центъра. За улеснение на гостите в хотел Перелик е построена нова и комфортна топла връзка от хотелските стаи непосредствено към уелнес центъра, а гостите на хотел Орловец могат да употребяват подземната топла връзка с хотел Перелик.

НОВО!!! Нов културен събитиен календар през януари и февруари

В най-голямата многофункционална зала на новооткрития конферентен център в хотел Перелик – Pamporovo Convention Center , започва за първи път културна стратегия в курорта през ски сезона. Предварително плануваната стратегия включва всяка събота през януари и февруари присъединяване на известни музикални групи и обичани реализатори от българската поп сцена, филми, театрални постановки и мюзикъли.

Новият културен плакат започва на 11 януари с хитов мюзикъл на музикалния спектакъл, а програмата включва имена като " Акага ", Камен Донев с хитовата режисура " За националното творчество ", млади музикални звезди от известни телевизионни излъчвания, комедийни театрални постановки с обичаните ни артисти от дребния екран, български анимационни филми за най-малките и други Билети ще може да се декларират от в този момент при удостоверение на резервация, на телефон 070017702, в продажбените центрове на хотели Орловец и Перелик или на касата на конгресния център директно преди събитието.

Предварителна стратегия: 31 декември Васко Чергов и бенд, ресторант Перелик 11 януари (събота) – " Мюзикълен концерт " с шлагери от международния мюзикъл и естрадата от " Фантомът на операта ", " Чикаго ", " Клетниците ", " Зоро ", " Котки ", " Евита ", " Магьосникът от Оз ", изпълнени на британски, френски, италиански и български език. 18 януари (събота) – " Мъже под чехъл " с присъединяване на Албена Колева, Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев 25 януари (събота) – Концерт на известния дует Димитър Атанасов и Христо Младенов 1 февруари (събота) – Концерт на група " Акага " 8 февруари (събота) – " За националното творчество " с присъединяване на Камен Донев 15 февруари (събота) – Музикален концерт 22 февруари (събота) – Концерт на Тони Димитрова 29 февруари (събота) – " Изневери допълнително " с присъединяване на Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов,Стела Ганчева, Веселин Плачков 2 март (понеделник) – " Тя, той и още двама трима ", с присъединяване на Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Тихомир Благоев
При смяна в авансово оповестената културна стратегия, същата ще бъде отразена в секция " Културна стратегия " на онлайн платформата на курорта pamporovo.me или оповестена от наш оператор при връзка с номер 0700 17 702.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР