За шести пореден път на 16 юли БГ Радио организира

...
За шести пореден път на 16 юли БГ Радио организира
Коментари Харесай

Tони Димитрова със специален концерт по БГ Радио в памет на Ана Мария Тонкова

За шести следващ път на 16 юли БГ Радио провежда концерт в памет на Ана Мария Тонкова - един от основателите на медията и неин дълготраен музикален шеф. Специално присъединяване в " Песен за Ани " тази година ще вземе обичаната българска изпълнителка Тони Димитрова, а началото на музикалното събитие е 17 ч.


Певицата, носителка на премията на БГ Радио " БГ Вдъхновител 2015 " на името на Ана Мария Тонкова, ще посвети своите обичани песни на Ани онлайн в ефира на радиото, а по-късно – слушателите ще могат да видят и чуят целия концерт онлайн.

Тони ще извърши огромните си шлагери, както и две от най-новите си песни – " Изгубена " и " 100 горещи дни ", които от няколко месеца са в ефира на БГ Радио.
Тони Димитрова, певица: За мен Ани е един от положителните хора, които срещнах по пътя си. Тя в приятелят, който, в случай че можех да върна времето обратно, бих виждала и чувала по-често. И този концерт е специфичен, тъй като не можах доста неща да й кажа. Сега, посредством песните си, с думите и сърцето си, дружно с Росен Сеновски - китара и Миро Станчев, ще й изпратим писмо.
Шестият концерт " Песен за Ани " ще се излъчи онлайн от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows на 16 юли от 17 ч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР