За шести път Fibank (Първа инвестиционна банка) получи отличието „Златно

...
За шести път Fibank (Първа инвестиционна банка) получи отличието „Златно
Коментари Харесай

Fibank с награда „Златно сърце“ за подкрепа и бизнес развитие на младите

За шести път Fibank (Първа капиталова банка) получи оценката „ Златно сърце “ на гала, която се организира в Интер Експо Център в столицата. От името на банката наградата получи основният изпълнителен шеф господин Никола Бакалов.

Наградата на Fibank в категорията „ Подкрепа и бизнес развиване на младите “ е самопризнание за фонда Sustainable Lady, основан през 2021 година като част от програмата Smart Lady на ПИБ. Фондът Sustainable Lady поддържа новаторски зелени старт-ъп планове на български жени-предприемачи за да ги подкрепи да развиват резистентен бизнес. През миналата година фондът оказа помощ на осем дами бизнесмени.

„ Нашата цел е не просто да подкрепим тези планове, а да създадем мрежа, в която те да взаимодействат и да се развиват. Затова одобряваме с изключително задоволство премията за нашия Фонд Sustainable Lady “, показа господин Бакалов.

Наградите „ Златно сърце “ отличават напъните на фирмите и обособените персони, които са съдействали най-вече посредством средства и отделено време за дадена идея в България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР