За шеста поредна година ще бъдат определени най-добрите в сектор

...
За шеста поредна година ще бъдат определени най-добрите в сектор
Коментари Харесай

За шеста поредна година ще бъдат определени най-добрите в сектор недвижими имоти

За шеста поредна година ще бъдат избрани най-хубавите в бранш недвижими парцели – Агенция на годината и Брокер на годината. Конкурсът, който водещият уебсайт за разгласи на недвижими парцели Imoti.net провежда, е единственият народен конгрес, който присъжда влиятелните награди за достиженията и коректността на фирмите и специалистите в бранш недвижими парцели.

До 31 май организациите и брокерите на недвижими парцели могат да се включват в конкуренцията за миналата 2020 година, попълвайки специфичен формуляр .

Шестите годишни награди в бранш недвижими парцели за 2020 година ще отличат най-хубавите в сектора от цялата страна в 12 категории. Призът „ Агенция за недвижими парцели “ ще бъде разграничен на три подкатегории – за компании с до 5 брокери, за компании с сред 6 и 20 брокери и за по-големи компании. Критериите в оценяването са положителните практики, високите финансови резултати, образованието и грижата за екипа, обществената ангажираност, вложението в реклама и нововъведения и други

Агенциите ще могат да се борят още за „ Дебют на организация за недвижими парцели “ – отличие за компании, които са стартирали своята активност през 2019 година и имат една сполучлива финансова година; Отличието „ Най-динамично разрастваща се Агенция за недвижими парцели “ е може би най-голямото предизвикателство пред организациите за миналата година, защото те ще би трябвало да покажат удивително положителни финансови резултати за сложната и невероятна 2020 г.; За премията „ Най-добър уебсайт на Агенция за недвижими парцели “ могат да аплайват компании, които имат нов или освежен уебсайт, отговарящ на най-новите потребителски условия.

Традиционно една от най-оспорваната категория е тази за „ Брокер на годината “ заради огромния брой номинирани, които с изключение на положителни финансови достижения, имат и високи оценки от удовлетворени клиенти. Няколко ще са оценките и за парцели – жилищен, бизнес, капиталов, ваканционен, селски. Конкурсът ще отличи тези парцели, които в най-голяма степен основават по-добър комфорт на живот, открояват се с автентичност, съобразени са със актуалните условия за енергийна успеваемост и употребяват модерни технологии и материали.

За втора година фирмите ще могат да аплайват за премиите „ PropTech “ – за най-хубаво и автентично цифрово решение в региона на недвижимите парцели и за най-успешна „ Реклама на парцел “- като още веднъж ще се търсят истински послания и микс от употребявани информационни канали.

Експертно жури, в което вземат участие експерти от разнообразни сфери, ще дефинира спечелилите в шестите Годишни награди за компании и специалисти в бранш недвижими парцели, които провежда първата онлайн платформа за разгласи на парцели Imoti.net.

Потребителите на брокерски услуги също ще могат да отличат своите любимци за организация, брокер и уебсайт на организация за недвижими парцели.

Конкурсът ще приключи с полемика за пазара на парцели и публична гала, на която ще бъдат връчени оценките през месец юли . Събитието е най-големият и почитан конгрес в сектора, на който по традиция участват съвсем всички водещи компании за недвижими парцели от цялата страна.

се организират с партньорството на Пощенска банка и Национална асоциация на строителните бизнесмени.

Медийни сътрудници са, и.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР