За шеста поредна година Фондация “А21 България” организира в България

...
За шеста поредна година Фондация “А21 България” организира в България
Коментари Харесай

Провеждат „Поход за свобода” в 26 града у нас

За шеста поредна година Фондация “А21 България” провежда в България най-мащабната осведомителна акция срещу трафика на хора в света: Поход за независимост.

Събитието е отдадено на Европейския ден за битка с трафика на хора, което се организира годишно допълнително от 450 града в над 50 страни по целия свят и с това се трансформира в най-голямата и значима самодейност в поддръжка на жертвите на трафик на хора в света. Освен в София, през днешния ден Поход за независимост ще бъде извършен по едно и също време и в Пловдив, Бургас, Плевен, Сливен, Благоевград, Видин, Монтана, Смолян, Кърджали, Ямбол, Пазарджик, Габрово, Силистра, Разград, Русе, Шумен, Никола Козлево, Варна, Сандански, Добрич, Търговище, Велико Търново, Хасково.
8
По данни на Европол България продължава да е измежду главните страни на генезис на жертви на трафик в Европа, а съгласно отчета на Националната комисия за битка с трафика на хора за 2018 година се следи растеж на българските жители, жертва на трафик за трудова употреба.

Фондация “А21 България”, с поддръжката на Националната комисия за битка с трафика на хора, през 2015-а година основава денонощната Национална телефонна линия за битка с трафика на хора, която приема сигнали за случаи на трафик гратис на телефон 0800 20 100.
8
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР