За Селена Гомес и Хейли и Джъстин Бийбър през последните

...
За Селена Гомес и Хейли и Джъстин Бийбър през последните
Коментари Харесай

Селена Гомес отвръща на удара

За Селена Гомес и Хейли и Джъстин Бийбър през последните дни не стопира да се приказва. И това е по този начин, тъй като сантименталната драма сред тримата още веднъж стартира да се разисква мощно след присъединяване на Хейли Бийбър в епизод от подкаста Call Her Daddy.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и детайлностите за половия живот на двойката
Пикантните секрети от спалнята на Хейли и Джъстин Бийбър

Сексуалният живот на двойката несъмнено е парещ

В изявлението от предходната седмица тя показа, че схващането, че е забъркана в раздялата на Джъстин и Селена, е изцяло неправилно. Според Хейли неразбирането идва от предубедеността на хората, че тя е откраднала Джъстин Бийбър от Селена Гомес, когато към момента са били гаджета.

" Може и да желаете това да е по този начин, само че просто не подобен е казусът ", твърдо съобщи моделът. С тези свои думи тя очевидно прави следващ опит да постави завършек на грозните спекулации.
 Снимка 589052

От своя страна Селена Гомес също постоянно е избягвала драмата, като само е призовавала почитателите си да се отнасят с почитание. А слуховете за омраза сред нея и Хейли твърдо е отричала.

" Не поддържам дамите да са против дами. И в никакъв случай няма да го поддържам. Така че, апелирам ви, бъдете благи към всеки. Няма значение каква е обстановката. Ако сте мои почитатели, не бъдете груби с никого, апелирам. Не се обръщайте и не казвайте неща, които просто чувствате сега. "
 Снимка 589051

Припомняме, че Селена Гомес и Джъстин Бийбър се срещаха в продължение на цели осем години. Двамата обаче се разделиха през 2018 година, а едвам няколко месеца по-късно той и Хейли Бийбър, с която и преди са излизали, се сгодиха, написа CNN.

За Селена обаче сагата очевидно напълно изрично е завършила. След излизането на епизода от подкаста и признанието на Хейли, че не е откраднала Джъстин от нея, певицата още един път сподели, че нито работи, нито приказва по отрицателен метод.

Selena Gomez takes to TikTok Live to send a message to fans regarding hate.
— Pop Crave (@PopCrave)
Във видео онлайн в TikTok тя показа (но без да посочва имена), че не е почтено да се сипе ненавист (към Хейли), тъй като просто не е почтено да се приказва за някого по метода, на който тя самата е била очевидец.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Селена Гомес, драмата посред им, която стартира в интернет и по какъв начин се оправя с троловете моделът
Откраднала ли е Хейли Бийбър гаджето на Селена Гомес

Моделът си признава всичко

Накрая Селена се обърна още веднъж непосредствено към почитателите си и им благодари за поддръжката. Но не не помни да изтъкне и нещо доста значимо за самата нея: " Думите имат значение, в действителност имат значение. Надявам се, че разбирате, че това е доста по-съществено от всичко останало. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР