За седми пореден път Първа инвестиционна банка (Fibank) стартира конкурса

...
За седми пореден път Първа инвестиционна банка (Fibank) стартира конкурса
Коментари Харесай

Fibank стартира седмото издание на конкурса Най-добра българска фирма на годината

За седми следващ път Първа капиталова банка (Fibank) започва състезанието си  " Най-добра българска компания на годината ".

Мисията на конкуренцията е да концентрира публичното внимание върху образците за резистентен бизнес в България и да разпространява необятно положителните бизнес хрумвания и практики. Тя цели да подтиква развиването на българското предприемачество и да стимулира компаниите в тяхната конкурентоспособност и иновативност.

Журито ще отличи фирмите, които демонстрират постоянен напредък, благоприятни условия за справяне в конкурентна среда, капацитет за нахлуване на нови пазари и прогресивни бизнес хрумвания. Задължително изискване за присъединяване е компаниите да имат български капитал, български мениджмънт и да съставляват български бранд.

Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас: Чавдар Златев – Изпълнителен шеф и член на УС на Fibank, Венелина Гочева – притежател и шеф на Медийна група България, Лъчезар Богданов - ръководещ сътрудник в " Индъстри уоч ", финансистът Емил Хърсев, социологът Кънчо Стойчев - ръководител на " Произведено в България – съюз на дребния и междинен бизнес ", Йордан Матеев - стопански публицист и изпълнителен шеф на Сдружението за съвременна търговия – България и Ваня Манова, управител на Mastercard за България и Македония.

Категориите, в които ще се състезават фирмите, са " Микро и дребна компания ",  " Средна и огромна компания "  и " Най-успешна българка в бизнеса - премия за женско предприемачество ". Освен тях, както всяка година ще бъде присъдена и специфична премия на публиката, която ще избере своя любимец всред присъединилите се в състезанието с директно онлайн гласоподаване.

Фирмите, които желаят да вземат участие в конкуренцията, е належащо да попълнят къс електронен въпросник, който може да бъде открит на уеб страницата на състезанието. 

Заявки за присъединяване ще се одобряват до 7 октомври 2018 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР