За седма поредна година в началото на летния сезон BILLA

...
За седма поредна година в началото на летния сезон BILLA
Коментари Харесай

Клиентите на BILLA България пестят средства с любимите сезонни плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини

За седма поредна година при започване на летния сезон BILLA България започва акция, която слага във фокуса на потребителското внимание разнообразието от подбрани сортове български плодове и зеленчуци, създадени от над 40 родни производители под марката BILLA градини.

Плодовете и зеленчуците с тази марка са отглеждани по специфична стратегия за понижаване на пестицидите като комерсиалната верига реализира прецизен надзор на целия развой - от засаждането до пакетирането, превоза и съхранението на стоката в магазините. Ежеседмични проучвания в интернационалните лаборатории наблюдават равнищата на над 700 типа пестициди, което подсигурява, че в границите на програмата се създават здравословни и чисти артикули, а въздействието върху околната среда е мощно лимитирано.

Компанията отбелязва възходяща наклонността във връзка с броя на продуктите, които стават част от марката през годините. През 2018 година те са били 104 на брой, като през идната в категорията са добавени още три. През миналата 2020 година клиентите на BILLA България са имали опция да избират сред 122 продукта, отличаващи се с подбраните си сортове, положените грижи и спазени прецизни стандарти на марката BILLA Градини. Свежите български плодове и зеленчуци и през този сезон ще способстват за здравословното и уравновесено меню, както и за опцията, клиентите на комерсиалната верига да пестят средства, консумирайки обичаните си висококачествени артикули.

" Продължаваме с горделивост да поддържаме сътрудниците си, с цел да предоставяме артикули в интерес на здравето на клиентите ни. През миналата година предоставихме безплатно схеми за растителна отбрана на 42 деликатно селектирани родни производители. За нас това е от стратегическо значение, с цел да предоставим на потребителите артикули, отговарящи на най-високите условия за качество и сигурност ", показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

BILLA България и нейните локални снабдители се развиват взаимно през годините, като част от културите, които се създават са по предложение на веригата и особено създадени за българския пазар. Местните производители са образец за дългогодишно сполучливо партньорство на компанията, както и за социално-отговорно произвеждане, растителни отбрани, щадящи хората и околната среда.



Материалът е възложен от Била България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР