За седма поредна година бяха връчени годишните награди на сп.

...
За седма поредна година бяха връчени годишните награди на сп.
Коментари Харесай

Деветнадесет отличени дами и прекрасен спектакъл на 7-мото издание на годишните награди на сп. Business lady

За седма поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Домакин на формалната гала беше София хотел Балкан, който посрещна персони от бизнес средите, политиката, културата и другари на списанието. Организаторите бяха подбрали 19 изключителни бизнес дами в 12 категории от публичния живот, бизнеса и медиите.

В категория ИКОНОМИКА И МЕНИДЖМЪНТ бяха отличени две дами. Изпълнителният шеф на " Национална компания индустриални зони " ЕАД - Антоанета Барес, бе наградена за Ефективен мениджмънт, привличане на задгранични вложения и сполучливо ръководство на индустриални планове. Отличие получи и Камелия Панайотова, шеф " Фасилити Мениджмънт " за Европа в Съдърланд Глобал Сървисиз – за Добри практики, ръководство и надзор на световни планове в областта на фасилити мениджмънта.

В категори СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА отличие за Зелени практики, високи стандарти и извънреден професионализъм получи арх. Весела Мирянова, изпълнителен шеф на „ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД. Илияна Захариева, Директор „ Корпоративни комуникации” в A1, сграбчи приз за Успешни връзки и ребрандиране, в категория ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ.



Управляващият шеф на „ Аркон Консулт” ООД – Венета Димитрова, бе отличена за Ефективен мениджмънт на консултантска компания, положителни практики и нововъведения в счетоводните услуги във ФИНАНСОВИЯ СЕКТОР.

В тази категория премия получи и Илона Станева, Директор " Маркетинг и реклама " на Fibank, дружно с екипа на Smart lady, за Налагане на комерсиална марка.

В бранш ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ бяха отличени две дами в тазгодишното издание на премиите на сп. Business Lady. Д-р Венелина Милева, изпълнителен шеф на Аджибадем Сити Клиник - Болница и ДКЦ Токуда получи премия за Ефективен мениджмънт, положителни практики и нововъведения, и качествена здравна услуга. Основателят на клиника „ ЕвроДерма” - доктор Мариела Хитова сграбчи приз за Успешно ръководство на профилирано лечебно заведение, високи стандарти и обществена ангажираност в региона на дерматологията и естетичната медицина.

Арх. Богдана Панайотова, шеф на " Ен Ар Консулт " ЕООД, получи отличие в категория СТРОИТЕЛСТВО, за Успешно развиване на личен бизнес. В бранш ФАРМАЦИЯ наградата сграбчи Лилия Караманчева, общоприет управител на Queisser Pharma България. Наградата й бе присъдена за Изграждане и ръководство на сполучлив бизнес модел и екип. В категория ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ самопризнания получиха две дами – Юра Драганова, шеф „ Човешки запаси “ в „ Солвей Соди “ АД бе отличена за Добри практики, грижа към служителя и развиване на човешкия капитал в химическата промишленост. Добромира Манасиева, шеф " Човешки запаси " в Experian Bulgaria пък сграбчи приз за Ефективно създаване на работодателска марка.

Росица Телкеджийска, началник на Био плантация " Моравско село " сграбчи приз в бранш ЗЕМЕДЕЛИЕ, за Отстояване на био идея: Био произвеждане за чиста храна и здрави хора. Борислава Георгиева, управител " Човешки запаси " в Наксекс Технолоджикал Дивелопмънт получи отличие за Създаване на магистърска стратегия в компетентност " Мениджмънт в ИТ " и професионална общественост на експертите по Човешки запаси в ИТ сферата, в категория ИТ СЕКТОР. Основателят и управител на Quintessentially България – Димана Василева, бе наградена в бранш УСЛУГИ, за Бързоразвиваща се компания и налагане на комерсиална марка, сполучливо използване и адаптиране на положителни практики.

Марина Цекова, кореспондент, водещ „ Новини” и продуцент на документалната поредност „ Темата на Нова” сграбчи наградата в категория МЕДИИ, за своята Качествена и справедлива телевизионна публицистика. За кулминационна точка на вечерта уредниците избраха категория ЛИЧНОСТ – ВДЪХНОВИТЕЛ, в която отличиха две дами – Жана Иванова, притежател на Издателска къща " Жануа`98 " сграбчи приз за Вдъхновяваща и новаторска издателско-продуцентска активност. И Виктория Стоянова - сполучлив бизнесмен и управител с дейна гражданска и обществена активност, която получи премия за Успешен образец и положителни практики в съвместяването на актуалните обществени функции на дамите.

„ Вдъхновение е основната дума за триумфа на дамите в бизнеса, публичния живот, политиката. Този триумф и градивна женска сила с всяка година набират все по-голяма мощ и мощност – за това сме очевидци всички ние в тази зала” – показа Даниел Димитров, издател на списанията Business Lady и Bulgaria Business Review и основател на Business Lady Club.
Сред специфичните посетители на събитието бяха Велик Занчев, заместник-министър на превоза, осведомителните технологии и съобщенията; инж. Валентин Йовев, заместник-министър на районното развиване и благоустройството; Лозана Василева, заместник-министър на земеделието; Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма; Стамен Янев, изпълнителен шеф на Българска организация за инвестиции; Георги Колев, заместник-председател на Комисията на здравеопазването; арх. Борислав Игнатов, ръководител на Камарата на Архитектите в България; Калин Поповски, заместник-председател и Комисията по труда, обществената и демографската политика, член на Комисията по здравеопазване; Георги Руйчев, Изпълнителен шеф на Български Форум на Бизнес водачите и други, които връчиха част от премиите на отличените дами.
Годишните награди на сп. Business Lady се осъществиха с формалното партньорство на радио Фокус, осведомителна организация Фокус, осведомителна организация Кросс, b2bmedia.bg, flashnews.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG. Водещи на събитието бяха актьорите Явор Ралинов и Илия Георгиев, а за положителното въодушевление на гостите се погрижиха квартет Белканто, Нов симфоничен оркестър, надарените деца – музиканти и лауреати от фондация „ Консонас”, клуб по спортни танци „ Проданс”. Всяка отличена дама си потегли с подаръчен комплект, обезпечен от селективната швейцарска козметика на клетъчно равнище SKIN CODE, а гостите имаха опция да се насладят на изтънчените виновност на винарска маза БОНОНИЯ ЕСТЕЙТ.

Наградите се връчват за максимален принос на българската делова жена в разнообразни категории. Целят да се даде публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и съответно развиване на човешкия капитал, като по този метод се насърчи женското предприемачеството измежду българската общност. Наградите на списание Business Lady са продължение на главната задача на изданието - да поддържа позициите на дамите в обществото, давайки публичност на техните професионални триумфи, качества и постижения.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР