За съжаление в плана за устойчивост, възстановяване и развитие на

...
За съжаление в плана за устойчивост, възстановяване и развитие на
Коментари Харесай

Асоциация: В Плана за устойчивост няма пари за развитие на балнеологията

" За страдание в проекта за резистентност, възобновяване и развиване на страната не видяхме средства за развиване на балнеологията в посока съществуваща инфраструктура. Защото нашата вода изтича в канала . Заделени са средства за изследване, няма неприятно, за геотермална вода. ".

Това сподели пред БНР Сийка Кацарова - ръководител на Българската асоциация за балнеология и СПА туризъм и вицепрезидент на Европейската СПА асоциация .

Тя даде за образец Унгария, където са дадени 220 млн. евро, по които е заделена над 50% част за саниране и развиване на водещи СПА дестинации .
 Прокуратурата изпрати Минеков и Фандъкова да ревизират банята в
Прокуратурата изпрати Минеков и Фандъкова да ревизират банята в " Овча купел "

Проверяват има ли нарушаване на Закона за културното завещание

" При нас проектът планува 363 млн. лева единствено за изследване и прилагане на водата , като геотермална сила. Тоест, ние влизаме в енергетиката ", изясни Кацарова. Тя даде образец, че София може да бъде с развита идея за здравен туризъм .

Междувременно в Германия се е състоял стопански конгрес, проведен от Германо-Българската индустриално-търговска камара, като част от визитата на президента Румен Радев там .

Страната ни е била показана съответно от здравния туризъм. Това е една от вероятните промишлености, в които България би трябвало да влага сила, запас и мисъл, в случай че желае да се нарежда, като качествена дестинация за целогодишен здравен туризъм . Тя показа, че здравният туризъм във времената на коронавирус е посочил резистентност, тъй като също така той е обществен, зелен и в унисон с политиката, която Европейски Съюз организира.
 Търсят собственик на банята в Банкя
Търсят собственик на банята в Банкя

Бъдещият концесионер ще би трябвало да вложи 4 млн. лева в реновираната постройка

" Хората, потърпевши от коронавирус, или тези, които са осъзнали, че ползвайки средствата на природата в композиция със актуалните техники и способи за предварителна защита, профилактика и рехабилитация могат да си заздравят имунната система и надлежно да прекарат коронавирус с по-леки форми ", сподели Кацарова.

България е на второ място в Европа по залежи на минерални източници . Страната ни би трябвало да промотира тази опция, тъй като нашите минерални води са нашето благосъстояние, уверена е тя.

В същото време в България профилактиката е сведена до това, че към 50 хиляди души да могат да се възползват от програмата на Национален осигурителен институт за предварителна защита посредством потребление на естествените запаси и, че който реши да влага в предварителната защита и профилактиката на популацията ще понижи разноските за опазване на здравето.
 Авария остави цялостен Велинград без вода
Авария остави цялостен Велинград без вода

Повредата е в основен тръбопровод в града

За още веднъж би трябвало държавна политика, тъй като няма по какъв начин частниците да влагат в обща инфраструктура. Ако " България се ребрандира ", това е опция да влезем в по-високия клас туристически дестинации, което ще надгради и съществуващия артикул, счита Сийка Кацарова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР