За съжаление, скоро ще ни се наложи да кажем довиждане

...
За съжаление, скоро ще ни се наложи да кажем довиждане
Коментари Харесай

Славена Вътова секси и в Гърция

За страдание, скоро ще ни се наложи да кажем сбогом на лятото, което така и така тази година бе много малко. Но Славена Вътова умее да оползотворява всеки вероятен миг и към този момент от няколко дни натрупа загар и страхотни морски мемоари не къде да е, а на гръцкия остров Миконос .

Дестинацията е желана от редица известни персони от целия свят, а някогашната Мис България избра да почива в най-приятната за нея компания - на брачна половинка си и двете си деца.

на Авг 15, 2020 в 3:39 PDT

Не е не запомнила да вземе със себе си обаче и част от най-верните си приятелки, с цел да бъде купонът в действителност цялостен.

на Авг 17, 2020 в 2:30 PDT

Разбира се, ваканцията на море като че ли не се е състояла във времето на обществените мрежи, в случай че не е увековечена с задоволително на брой фотоси. И Славена знае това доста добре, а и фотосите сносно й се получават.

на Авг 12, 2020 в 10:41 PDT

От тях разбираме, че с изключение на да се снима по залез слънце преви вечеря, обича да го прави и по време на обичайна си утринна подготовка край брега.

на Авг 8, 2020 в 10:41 PDT

на Авг 18, 2020 в 10:06 PDT

Не отхвърля и фотография за спомен с другарка, а най-усмихната е на тези, на които е с децата си.

на Авг 16, 2020 в 7:13 PDT
 Славена Вътова и горещите летни провокациите на модела
Горещите летни провокации на Славена Вътова

Знае по какъв начин да провокира интерес

Няма потребност да разясняваме какъв брой добре наподобява Вътова по бански , тъй като това от дълго време добре си го знаем. Надяваме се да успее да си открадне още доста топли и слънчеви дни, а нас да ни радва с още красиви фрагменти.

на Авг 11, 2020 в 12:46 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР