За съжаление предсказанията на иранския ясновидец за близкото бъдеще никак

...
За съжаление предсказанията на иранския ясновидец за близкото бъдеще никак
Коментари Харесай

Всепризнат Ирански Пророк Няма Пропуск, Но Последното Му Предсказание Смрази Цял Свят! Вече Е Късно, Неизбежно Е! Започва

За страдание предсказанията на иранския ясновидец за близкото бъдеще по никакъв начин не са положителни. Много предсказания на Мохсен Норузи съответстват с прогнозите на други популярни предсказатели, които са живели в друго време. Известният ирански ясновидец бе един от тези, които потвърдиха прогнозата на астролога от XVI век Василий Немчин, че с идването на власт на „ черен човек “, 44-тия водач на далечна страна, ще избухне международна рецесия, написа popantofi.com

Мнозина видяха плашещ знак в това и съществено започнаха да се вслушват в думите на Норузи. Нали 44-тият президент в Белия Дом бе Барак Обама.

И точно в този интервал стартира рецесията. Иранският ясновидец е убеден, че комплицираната икономическа и политическа конюнктура ще продължи до 2020 година, а главен резултат от нея ще е радикалната трансформира на държавните устройства.

През 2014 Мохсен Норузи предсказа началото на терористичните актове и военните дейности по целия свят. Така за жалост и стана. Също по този начин той предсказва доста естествени катаклизми в разнообразни точки на света. Ясновидецът е убеден, че Третата международна война към този момент е почнала и никаква мощ не може да я спре.

Освен това в най-близко време ще се усили количеството произшествия, макар че животът на Земята ще съществува още дълго. Ако видите в какъв брой страни сега се водят военни дейности, то в тази информация може да се има вяра.

Много военни специалисти разчитат картината в света сега не като начало на Трета международна война, която на първо място ще бъде нуклеарна, а като борба за въздействие и за запаси, най към този момент нефт.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР