За съжаление правителството показва тотална липса на разумни приоритети при

...
За съжаление правителството показва тотална липса на разумни приоритети при
Коментари Харесай

Проф. Даниел Вълчев за мерките: Непредвидимостта започва да придобива страховити размери

За страдание държавното управление демонстрира тотална липса на рационални цели при измислянето и използването на ограниченията. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по БТВ проф. – декан на Юридическия факултет на Софийския университет.
„ Когато университетът беше полузатворен, с доста разредени лекции, нощните заведения си работеха без ограничавания. Когато гимназиите бяха затворени, бинго залите и казината бяха изцяло отворени “, напомни той.
 Проф. Вълчев: Дебатът не е за нова Конституция, а да довърши ли ГЕРБ мандата си Проф. Вълчев: Дебатът не е за нова Конституция, а да довърши ли ГЕРБ мандата си
" В момента няма спор за нова Конституция, а има един-единствен спор за това дали държавното управление и Бойко Борисов ще схванат, че легит...
„ Преди да изпаднем в тази комплицирана епидемиологична обстановка, имаше упования, че цифровата гражданска война и развиването на връзките в някаква вероятност ще понижи ролята на учителя и университетския учител. Едно от дребното хубави неща е, че разбрахме, че човешкото другарство има своята стойност “, разяснява Даниел Вълчев.
По думите му работата на учителя в актуалния свят не е толкоз да дава информация. „ Някой би трябвало да задава стандартите кое е истина, кое е неистина, за процеса посредством който ние доближаваме да Питагоровата теорема “, означи той.
„ Непредвидимостта стартира да придобива някакви страховити размери. Как е допустимо на 21 декември да има нова група ограничения, само че никой да не каже какви са критериите, по които тези ограничения ще се вземат “, съобщи Даниел Вълчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР