За съжаление огромната част от българите са русофили, затова властта

...
За съжаление огромната част от българите са русофили, затова властта
Коментари Харесай

Антон Кутев хвърли боб: Правителството пада при действия срещу Русия

За страдание голямата част от българите са русофили, по тази причина властта се измъква от позиция по проблема - НАТО. Българинът няма да одобри присъединяване на България в някакви дейности против Русия, това ще докара до рухване на и до трайни проблеми у нас. Това съобщи по телевизия " Нова нюз " Антон Кутев от Българска социалистическа партия.

Според него има сериозен проблем, който изисква политически решения.

" Ясно е, че сме членове на Европейски Съюз и НАТО и няма по какъв начин да се вършим на две и половина, няма по какъв начин да не участваме. Властта се пробва да го пропусне и да не приказва за това поради това, че българският народ не желае военни дейности с Русия ", счита той.
свързани новини49125на 21.12.202133451на 16.12.2021
" Трябва да има отстояна позиция по проблема. Позицията може да се трансформира в разграничителна линия в обществото ни, изключително в случай че бъдем въвлечени в конфликти с Русия. Коалицията е изправена пред доста разнообразни проблеми - има тежка икономическа и здрава рецесия. Всичко това дружно води до съществени опасности за държавното управление. Ако властта в околните 1-2 месеца не реши проблемите с Гешев, той ще смени държавното управление. Няма да си тръгне самичък ", уточни Кутев.

И прикани от Българска социалистическа партия ясно да заявят позиция по проблема с основния прокурор. " Според мен Нинова желае да ръководи още 15-20 години. Отидох на Конгрес на Българска социалистическа партия, а се върнах от Конгрес на Корнелия Нинова. В него нямаше идеология, тя не се е замислила, че неравенствата в българското общество е проблем, тежка неистина е, че това е обществен бюджет ", посочи той.

По думите му геополитическата обстановка, в който сме сега, е нежелана за народа ни.

" Решенията са доста комплицирани и непопулярни, по тази причина властта се измъква. Критиките на ГЕРБ имат учредения, само че дали тъкмо те би трябвало да ги насочат е въпросът. Радев лидира вярно обстановката и не е влезнал в несъгласия - нито с евроатлантическите сътрудници, нито с Европейска комисия, нито с Русия. Намираме се на фронтовата линия сред два колоса, би трябвало да намерим пътя ", акцентира той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР