За съжаление, 48-то Народно събрание не успя да изпълни най-важната

...
За съжаление, 48-то Народно събрание не успя да изпълни най-важната
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Дневният ред на 48-то НС се диктуваше дистанционно от Банкя

За страдание, 48-то Народно заседание не съумя да извърши най-важната задача, която има по Конституция, а това е да излъчи държавно управление. Това е неуспех на първата политическа мощ. Дневния ред на Народното събрание се диктуваше от ГЕРБ, може би отдалечено от Банкя.

Това съобщи Атанас Атанасов от Демократична България в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент Народно събрание БГНЕС.

“Продължава да буксува българската парламентарна република. Ние свикнахме да живеем в служебна власт и това би трябвало да бъде прекъснато. Поради тази причина вършим всички старания да съберем демократичните сили и по тази причина се оформя коалиция сред “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ”. Идеята ни е в идващия парламент е новото обединяване да е първа политическа мощ ”, акцентира Атанасов.

По думите му обединяването сред двете партии ще стане с съдружно съглашение. “Коалиционни съглашения, оттова нататък вписване на листи и явяване дружно на изборите ”, означи той.

“Имаме волята да се явим дружно на локалните избори, които са фундамента на българската народна власт. За да може посредством това изпитание да се опитаме да разбием феодалните владения на ГЕРБ освен в огромните градове, а въобще в локалната власт ”, безапелационен е той.

По отношение на състава на новото служебно държавно управление той разяснява: “Още от същото. Какво още можем да чакаме. Да се надяваме да не създадат пакости в интервала на изборите. ”, акцентира той.

Атанасов сподели, че в 48-то Народно заседание са били провалени напъните за влизането ни в Еврозоната, както и за реализирането на правосъдната промяна./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР