За репресия не може да се говори, защото всяко българско

...
За репресия не може да се говори, защото всяко българско
Коментари Харесай

Божанков, БСП: Борисов и ГЕРБ решаваха на кого да съберат наем и на кого да не събират, кой да получи и кой да не получи

" За принуда не може да се приказва, тъй като всяко българско семейство и дребна компания, когато не заплаща своите отговорности, получава частен правосъден реализатор, получава господство на закона. Законът важи за всички и всички сме равни пред закона. При ГЕРБ едни бяха по-равни от други и това завърши. ГЕРБ го виждат като принуда, ние го виждаме като естествен развой в правова страна. Ето какво обаче е принуда, ние би трябвало да им напомним, когато приказват за независимост на словото, ограничение на свободата и за принуда, какво в действителност е това. 

659 присъди в Европейския съд за правата на индивида за последните 10 години, които са правопропорционални на 112-о място по независимост на словото в България. Рекорд в това отношение слагат ГЕРБ през 2011 година по време на втората година от своето ръководство, когато мнозина бяха безусловно репресирани - бизнеси, лекари, политици. Репресия и потъпкване на свободата на словото е, когато от тази естрада настоящ министър на ГЕРБ те разгласи за отговорен и нарушител, сподели още Явор Божанков.

Повече вижте във видеото по-долу:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР