За разлика от мнозина, Алекс Сърчаджиева отбеляза своя 40-годишен юбилей

...
За разлика от мнозина, Алекс Сърчаджиева отбеляза своя 40-годишен юбилей
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева чукна 40 на сцената

За разлика от мнозина, Алекс Сърчаджиева означи своя 40-годишен празник на 20 май не с другари, а на сцената.

 

Тя показа страстите от персоналния си празник с българите в Лондон, където няколко нейни другари я изненадаха на сцената като й попяха „ Честит рожден ден! “. На 21 май тя показа там моноспектакъла си „ На живо “.

 

Тя посреща юбилея си в интервал на напредък – играе пред претъпкани зали, радва се на сполучливи министър председатели в театъра, както и на позитивните мнения за кино лентата „ Изкуството да падаш “ на режисьора Орлин Милчев. Лентата, в която играе разтърсваща роля бе отличена със „ Златна роза “. Голямо неспокойствие и наслада за нея бе и първата роля в киното на 11-годишната й щерка София Ласкин във кино лентата „ Игра на доверие “.

 

Щерката на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев признава, че работата е тази, която я избавя, тъй като по този начин не й остава време да потъва в мислите си. Моноспектакълът й „ На живо “ освен съкрати дистанцията й с публиката, а и донесе доста гласност. Повечето се припознават в болката, за която споделя, в тестванията и опитите да се пребори с всичко това.

 

Както към този момент стана ясно, че в моноспектакъла, за който предходната година взе „ Аскеер “, Алекс прави покъртителна изповед за загубите в живота си – гибелта на майка си Пепа Николова и на брачна половинка си Иван Ласкин. Говори и за татко си Йосиф Сърчаджиев, връзките й с който постоянно са били комплицирани. За битката да се изправи, да отгледа щерка си…

 

Признава, че в нередки случаи човек не съумява до края на живота си да откри отговор на въпроса „ Защо? “. И добавя, че във връзка с загубите този въпрос единствено пречи.

„ Всичко се случва, тъй като би трябвало. Защо? Няма огромно значение, тъй като нямаш силите да го промениш. Не си единствен, на доста хора им се случват ужасни неща “, заключава тя.

Инфо: Уикенд

Тагове: Алекс Сърчаджиева Иван Ласкин София Ласкин Пепа Николова Йосиф Сърчаджиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР