За разлика от много други социални платформи, Snapchat беше достъпна

...
За разлика от много други социални платформи, Snapchat беше достъпна
Коментари Харесай

Zoom си има нов конкурент. Ето кой е той

За разлика от доста други обществени платформи, Snapchat беше налична единствено на мобилни устройства от старта си преди повече от десетилетие. Тази седмица обаче компанията започва уеб основана версия на известното приложение за известия.

Целта е да се даде на потребителите свободата да превключват сред своите телефони и компютри, до момента в който не престават диалозите си в платформата. Новата алтернатива за десктоп обаче може и да помогне на Snapchat (SNAP) да се изправи против неочакван противник: Zoom, написа CNN Business.

Въпреки че Snapchat е известна с това, че разрешава на потребителите да изпращат изчезващи чатове и фотоси, точно видеообажданията се трансфораха в най-популярната функционалност на приложението, съгласно компанията.

Snapchat сподели, че приложението й хоства повече от 100 милиона видео диалози всеки месец с до 15 участници всеки. Сега се надява тази услуга да стане по-лесна и по-приятна за потребление, когато хората се причислят към тези позвънявания и посредством настолните си компютри.

Идеята е сходна на услугите за видео диалози на Zoom (ZM), които безусловно " експлодираха " в известност по време на пандемията, само че с някои преимущества, неповторими за Snapchat. Потребителите ще могат да предизвикват позвънявания по-бързо и елементарно, тъй като към този момент са свързани с другари и могат да видят по кое време другите са онлайн, споделят от компанията.

Забавните фотообективи на Snapchat - тези, които могат да накарат потребителите да наподобява, че имат кучешки уши, лунички или други неща по себе си, също скоро ще бъдат налични за видео диалози в уеб версията.

" С толкоз доста хора в нашата общественост, които прекарват повече време онлайн, без значение дали става дума за отдалечено образование или работа, стрийминг или просто сърфиране, ние видяхме голяма опция да улесним общността ни да остане обвързвана през целия ден ", съобщи представител на Snap, компанията майка на приложението.

Новината идва в миг, когато Snap - компанията майка на Snapchat, беше " ударена " на Wall Street, откакто регистрира по-голяма от предстоящата загуба в последния си доклад за облагите. По-късно предизвести вложителите, че е понижила идната си тримесечна прогноза заради влошаваща се икономическа конюнктура. Акциите на Snap се сринаха със 70% от началото на тази година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР