За различните личностни характеристики на зодиакалните знаци има много изписано

...
За различните личностни характеристики на зодиакалните знаци има много изписано
Коментари Харесай

Ето какви мръсни тайни крие всяка зодия

За другите личностни характерности на зодиакалните знаци има доста изписано и казано. Повечето пъти се приказва за позитивните страни на всеки знак и по-малко за отрицателните, предава " Дарик ".

Какви обаче са дребните „ мръсни “ секрети, които всяка зодия си има?

Овен

Само две секунди лишава на Овена да избухне за нещо дребно и нищожно. Гневът му е подобен, че хората към него ги хваща боязън. Безпардонни и твърдо уверени, че са прави постоянно и за всичко. Дълбоко в себе си знаят, че бъркат, само че в никакъв случай и за нищо на света не биха си го признали.

Телец

Мъжете са отмъстителни и оперирани от възприятие за такт и романтика, а дамите са вещомани. Той ще пристигна непосредствено при вас и ще каже, че ви желае, а по-късно може да ви попита за името ви и да каже своето. Тя ще извърши дома с торби и торбички, кутийки в кутийките и ще натрупа предмети до безпаметност, с цел да е спокойна, че всичко е подредено и притежанията ѝ са наоколо. И мъжете, и дамите са чревоугодници и не обичат да харчат непотребни пари, като дори може да се каже, че са малко стиснати.

Близнаци

Те не ви слушат. По-точно чуват единствено това, което желаят и след това го подмятат повърхностно в диалог по този начин, че да ви стане неприятно. Често не внимават какво приказват и засягат близките с думите си. Мъжете са мъчителни флиртаджии и са подготвени да ви наговорят куп напудрени приказки, единствено с цел да стигнат до леглото ви. Жените са разсеяни, не помнят съвсем сега, в който са чули или споделили нещо и е мъчно да бъдат обвързани в сериозна връзка.

Рак

Пълни егоисти. И се хранят неприятно – junk food, полуфабрикати и прекомерно доста захар. Казват, че Раците били домошари и обичали домашния уют. По-правилно е да се каже, че те просто не обичат да излизат на никое място, а у дома би трябвало да имат някой, който да се грижи за тях, а те да му мрънкат по какъв начин не са удовлетворени от нищо. Наблюдавайте ги по-внимателно и ще видите, че животът им минава под мотото „ едно напред, две обратно “.

Лъв

Тяхната загадка – твърдо са уверени, че превъзхождат всички. Дори и да не демонстрират огромно самочувствие, даже и да наподобяват по-кротки и смирени, те всички до един имат вяра, че са най-хубавите и не получават нужното внимание и похвали. Разбира се, постоянно убежденията им нямат никакво покритие и те парадират с повече, в сравнение с имат или пък могат, само че това е другата им дребна загадка.

Дева

Жестоката истина за Девите е, че обичат единствено себе си. От там насетне хората, с които се заобикалят, би трябвало просто да дават отговор на критериите им, с цел да са сигурни, че животът им ще бъде спретнат и ще се развива по този начин, както желаят. Освен това са същински стиснати, изключително за непотребни неща като дарове, жестове на внимание и така нататък

Везни

Колкото и да се борят за всеобщата истина, да са жалостиви, милостиви и грижовни, Везните могат да бъдат извънредно неприятни. Те биха надминали даже пословичния яд на Скорпиона или Овена, в случай че се ядосат същински. Не се подлъгвайте по положителното им държание, откровен взор и блага усмивка, не желаете да имате зложелател Везна или пък да губите благоразположението им.

Скорпион

Скорпионите са садисти. Факт. Те се опияняват от болката на другия, изключително по време на секс. Също по този начин нямат доверие на никого и вътре в себе си имат вяра, че всички им се присмиват, не ги харесват или пък кроят скрит план против тях. Постоянно подлагат на тестване лоялността на околните си, извънредно спестовни на доверие и са уверени, че никой не заслужава на 100% тяхната обич. Изневерите пък ги одобряват за спорт – нещо, което им е нужно, с цел да поддържат добра форма.

Стрелец

Малката мръсна загадка тук е, че няма Стрелец, който да не е изневерявал. Няма. Интересното при тях е, че колкото обичат и обгрижват колегата си, толкоз и считат, че е тяхно изконно право да се влюбят редом в някой различен и да изживеят увлечението си същински, без да си скапват хубавата връзка, която към този момент имат. За тях не е проблем да се нацелуват сутринта с един/една, след това да отидат и да обичат друг/а, като че ли живеят в две разнообразни вселени.

Козирог

Абсолютни интересчии. Не биха имали никакви скрупули, в случай че получат висок управителен пост, без да са квалифицирани за него, само че пък им е организиран от родственик. Също по този начин се интересуват повече от това каква заплата взима индивидът, с който в този момент се срещат и с какво може да им бъде потребен, в сравнение с това по какъв начин се споделя. Бракът по сметка за тях не е нищо неприятно.

Водолей

Пълни въздухари, съвсем неспособни на съществени и откровени връзки. Те ще ви кажат, че ви обичат същински и по-късно ще ви оставят, с цел да отдадат цялото си внимание на човек, с който са се срещнали през вчерашния ден. Биха се оженили без да им мигне окото, стига това да не значи, че ще би трябвало да жертват свободата си, или пък да споделят интимния си свят с различен човек. Точно като самия им знак, всичко при тях се лее, без да се задържа много-много.

Риби

Да изпадат в меланхолия в действителност е тяхно занимание. Както и да се отдават на алкохол или други упойващи субстанции, под въздействието на които ще се усещат като в свои води. Отделно на това на моменти може да имате възприятието, че тази Риба е със сърце от лед, в случай че въобще има сърце. А в случай че си мислите, че можете да впечатлите някой от тази зодия с подарък или сърдечен жест на внимание и той/тя ще подскочи от наслада и неспокойствие, откажете се. С хладна усмивка ще ви кажат „ благодаря “ и ще не помнят за случката.

Jenata.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР