За различните хора Facebook се използва за различни неща –

...
За различните хора Facebook се използва за различни неща –
Коментари Харесай

6 начина да популяризираш Facebook акаунта си

За другите хора Фейсбук се употребява за разнообразни неща – да си осведомен със протичащото се по света, за игри, с цел да споделяш вести и истории или с цел да водиш бранд. Това, което свързва всички ползващи Фейсбук, е желанието да си известен и харесван. В тази публикация ще ти покажем 6 метода, по които да популяризираш твоят акаунт.

1. Бъди оптимистичен и положителен

Проучвания сочат, че положителните вести се популяризират по–бързо от всичко друго в обществената мрежа. За да си известен, приятелите и почитателите ти би трябвало да харесват наличието, което публикуваш. Тоест, в случай че публикуваш нещо положително, което ще ги прави щастливи, ще бъдеш харесван от по-голяма публика. Както във всекидневния ни живот, по този начин и в обществените мрежи никой не обича,,мрънкачи ".

Това да си положителен и да споделяш наличие, което да предизвика мощни страсти в хората е безсмислено, в случай че не хваща интереса на почитателите ти. Трябва да знаеш от какво се интересуват и да ги заинтересоваш.

Винаги поствай настоящи и забавни неща. Всички обичат да бъдат забавлявани и да научават нови неща. И не забравяй най–важното, постоянно вкарвай твоя неповторим и самостоятелен жанр в постовете си. Това ще те направи запаметяващ се и забавен.

 6 метода да популяризираш Фейсбук акаунта си pixabay
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР