За противозаконно унищожаване на стъклопакет от административна сграда, Районният съд

...
За противозаконно унищожаване на стъклопакет от административна сграда, Районният съд
Коментари Харесай

Осъдиха мъж, хвърлил бирена бутилка по банков офис в центъра на Варна

 За незаконно заличаване на стъклопакет от административна постройка, Районният съд във Варна осъди 55-годишен мъж. Деянието е осъществено на 1 март тази година навън обществено място от офис постройка в центъра на Варна, наоколо до Общината.

Вечерта на посочената дата подсъдимият вървял пеш и пиел бира от стъклена бутилка, когато си спомнил за самозапалилия се фотограф пред Общината. Неочаквано му хрумнало да счупи стъкло, като хвърлил бирената бутилка и строшил стъклопакет на банков офис. Дежурен охранител на постройката незабавно излязъл и разпоредил на подсъдимия да остане на място до идването на мобилен екип и полицейски чиновници.

Впоследствие нанесените вследствие на действието вреди са били възобновени от подсъдимия. В правосъдно съвещание страните реализираха съглашение за типа и размера на наказването, което бе утвърдено от съда.

За осъщественото закононарушение по член 216, ал.1 от Наказателния кодекс на 55-годишният мъж беше наложено условно наказване от 3 месеца отнемане, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР