За предоговаряне на частта за въглищните централи в Плана за

...
За предоговаряне на частта за въглищните централи в Плана за
Коментари Харесай

КНСБ: Да се предоговори частта за въглищните централи в Плана за възстановяване

За предоговаряне на частта за въглищните централи в Плана за възобновяване и резистентност се разгласи президентът на КНСБ Пламен Димитров от ефира на предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS. Той не показа мнението на сътрудника си от КТ " Подкрепа " Димитър Манолов, че проектът е " нездравословен " за страната ни. Но бе безапелационен:

" В изискванията на енергийна рецесия, когато Германия отваря отначало своите въглищни централи, ние да се пишем по-католици от папата не е нужно Тоест има детайли, които не са контрактувани вярно и могат да бъдат и би трябвало да бъдат предоговорени ", сподели той.

" За мен задължението за автоматизиран механизъм за установяване на минимална работна заплата наподобява във вярната посока, само че би трябвало да е надграден”, разяснява Димитров и постигнатото, само че и провокациите след актуализацията на бюджета. Според него това надграждане би трябвало да се реализира посредством договаряния сред работодателите и синдикатите на съответното браншово равнище.

Една огромна част от настояванията на синдикатите за спомагателни разноски за приходите са били гласувани, подсети той. " За страдание не можахме да го договорим за строителството, само че в последна сметка в този парламент, с тези плаващи болшинства, се откриха и решения, които от дълго време чакаха”, уточни синдикалистът.

Прогнозата му е, че страната върви към предварителни избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР