За повечето шофьори един от знаците за настъпващата пролет и

...
За повечето шофьори един от знаците за настъпващата пролет и
Коментари Харесай

Как най-добре да решим колко пари да дадем за нови летни гуми? |

За множеството водачи един от знаците за настъпващата пролет и стоплянето на времето е промяната на зимните с летни гуми. Немалка част от тях също по този начин откриват, че летните им гуми към този момент не са в кондиция за шофиране и че е време да обуят с нови „ обувки “ своята обичана играчка. И тук идва познатата алтернатива – кой модел да изберат и какъв брой пари да дадат?

Спестяването от нови гуми и изборът на бюджетни, които са на по-ниски цени от първокласните гуми, не се предлагат от позиция на сигурността, само че и по стопански аргументи, счита Лука Шировник, началник на техническото обслужване на клиенти в Continental Tires за Югоизточна Европа.

„ Безспорно бюджетните гуми имат по-ниска цена, само че те не биха били по-евтиният избор, в случай че би трябвало да се сменят по-често от първокласните гуми. Освен това всички гуми подлежат на прецизни проби и инспекции, тъй че множеството от тях ще дават отговор на стандартите за качество, само че е малко евентуално бюджетната гума да има същото държание като първокласната. Гумите на първокласните марки имат своята дълга история в промишлеността за гуми.

Голямата конкуренция на пазара води до непрекъснатото повишаване на стандартите и всеки производител се стреми да сътвори най-хубавия вероятен артикул. Първокласните гуми костват повече от бюджетните, тъй като потребителят, с изключение на за качество и обезпечена успеваемост, заплаща и за технологията и вложеното време. Двата типа гуми наподобяват доста сходно, само че е значимо да се подчертае, че процесът на тяхното основаване и създаване е доста друг. Първокласните гуми са основани да дават отговор на най-стриктните стандарти и да оферират най-хубавото държание, затова и сигурност “, показа Лука Шировник.

Въпреки че на пръв взор наподобява, че бюджетните гуми са най-рентабилни заради по-ниската си цена, в действителност първокласните гуми са тези, с които ще спестите пари. Това е по този начин, тъй като те са направени от първокачествен каучук и са проектирани с шарка на протектора, която може да се оправи с износването на профила по напълно друг метод от гумите от по-нисък ценови клас. Ето за какво първокласните гуми ще ви обезпечат по-голяма пътна сигурност, спестовност на гориво и по-дълъг живот.

„ Тъй като гумите са единственият контакт сред транспортното средство и пътя, би трябвало да помислите дали си коства да спестите от тях, тъй като даже когато карате по-стар модел автомобил, те могат да бъдат един от основните фактори за сигурност. По-старите коли не разполагат със актуалните системи за помощ и сигурност, които в този момент са неразделна част от всеки нов автомобил, по тази причина е още по-важно на тях да се слагат качествени гуми. Изводът е, че няма смисъл да се пести от гуми, тъй като от тях зависи държанието на автомобила на пътя, без значение дали е остарял или нов “, в умозаключение споделя Шировник, началник на техническото обслужване на клиенти в Continental Tires за Югоизточна Европа.

ПЪРВО БЕЗОПАСНОСТТА, ПОСЛЕ ЗАБАВЛЕНИЕТО

Мотото на лятната маркетингова акция на Continental е обръщение за всички, че пътната сигурност няма опция. Всеки, който обаче реши да закупи нов комплект летни гуми Continental от оторизирани дистрибутори през този летен сезон, няма да пропусне заниманието, тъй като ще получи комплект LEGO® като подарък. Предложението е годно от 15 март до 30 юни или до привършване на наличността. Можете да намерите повече информация на.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР