За последно обърнахме внимание на Жизел Бюндхен през септември, когато

...
За последно обърнахме внимание на Жизел Бюндхен през септември, когато
Коментари Харесай

Когато Жизел Бюндхен ти спаси живота

За последно обърнахме внимание на Жизел Бюндхен през септември, когато моделът се застъпи за приятелката си и колежка Даутцен Крус.
 Даутцен Крус, Жизел Бюндхен и антиваксърският пост, който провокира скандал
Два супермодела и един антиваксърски пост

Кой забърка кашата и кой се опита да я оправи

Тогава тя отбрани Крус поради изявленията ѝ във връзка с имунизациите. Но Жизел не оказва помощ единствено на познати и близки хора. От обява в профила ѝ в Instagram разбираме, че Бюндхен е избавила костенурка, заплетена в риболовен мрежи.

От късото видео се вижда по какъв начин моделът е на плажа и разплита оплетените перки на костенурката. След което я придвижва наоколо до водата, с цел да може костенурката да поеме по пътя си.

В текста към обявата Жизел Бюндхен разяснява, че се е разхождала по плажа, когато кучето ѝ Оникс е почнало да лае по привидно купчина с отпадъци. Когато се е доближила, е видяла, че в действителност в тази купчина, обърната по тил, бедства голяма костенурка.

Бюндхен е радостна, че е помогнала на животното да се избави и продължи живота си, само че си дава сметка, че доста други нямат този късмет и умират, оплетени в риболовен мрежи. Според модела животът е серия от благоприятни условия, които ни се дават всеки ден. И ние избираме дали и по какъв начин да ги оползотворим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР