За последната година нямам нито една забележка към Румен Радев

...
За последната година нямам нито една забележка към Румен Радев
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев за последната година

" За последната година нямам нито една забележка към Румен Радев за отношението му към изпълнителната власт. Ние имаме едно и също отношение към Бойко Борисов. Датата 4 април е в законовия ред, не разясняваме, ние сме подготвени за избори, бяхме подготвени и предходната година. "

Това съобщи Атанас Атанасов от " Демократична България " пред Българска национална телевизия, представен от Епицентър. Лидерът на ДСБ разяснява, че гласуването по пощата и видеонаблюдението в секциите са сложени на масата от " Демократична България ". По думите му главната причина ръководещите да останат на власт е желанието те да провеждат изборите. " 7% е поддръжката за Народното събрание, което се кара на президента Радев ", разяснява Атанасов. Той упрекна ръководещите, че строените автомагистрали у нас са с най-лошото качество в Европа. Критикува и разноските във водния бранш.

Ние се борим президентът Румен Радев да връчи третия мандат за сформиране на кабинет на нас, съобщи още съобщи водачът на ДСБ. Третият мандат, се дава по желание на президента, откакто първата и втората политическа мощ не съумеят да сформират държавно управление, изясни Атанасов. Той добави, че с обединенията на Мая Манолова и Слави Трифонов е допустима следизборна коалиция. Демократична България няма да има 121 депутати в идващия парламент, тъй че търсим форма на съдействие и поддръжка. Всички, с които имаме обща цел - премахване на настоящето ръководство, не става дума за обединения, а за поддръжка, изясни ген. Атанасов.

От думите му стана ясно, че Демократична България желае Българска социалистическа партия да поддържа държавно управление с мандат на десните. Българската здравна система е кекава, другояче нямаше да сме преди всичко по смъртност, счита водачът на ДСБ. Според него разхлабване на ограниченията в този момент ще докара до пик на инфектираните тъкмо по изборите и надлежно до ниска изборна интензивност. Ген. Атанасов прикани жителите да " сложат по една маска и ръкавици и да отидат да гласоподават, тъй като това е единственият метод да се реализира смяна ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР