За поредна нагла проява от страна на шофьор, сигнализира читател

...
За поредна нагла проява от страна на шофьор, сигнализира читател
Коментари Харесай

Пловдивчанка с два пропуска за безплатно паркиране, а тя се изтипоса на тротоара

За поредна нагла демонстрация от страна на водач, алармира четец на TrafficNews.bg.

От изпратените фрагменти се вижда, че автомобил „ Хонда” е паркиран на тротоара, а индивидът алармирал за нередността, твърди че лидерът на автомобила непрекъснато прави този вид нарушаване.

„ Възмутително е с пропуск за синя зона на бул. “Марица”, както и с пропуск за зелена зона кв. “Капана”, госпожата непрекъснато да паркира на тротоара, през който минават възрастни хора, деца и майки с колички”, написа той.

Наличието на такива пропуски, дава право на водачите да паркират в регионите, за които важат, само че при положение, че става въпрос за място, на което може да се паркира автомобил.

В никакъв случай обаче не дава право на притежателите на пропуски да паркират където си изискат и най-много на местата обозначени за пешеходци, а точно каквито са тротоарите.

„ Дано другият път пообиколи малко квартала и си откри свободно място, както вършат всички”, моли нашият четец.

Жителите се чудят кое би могло да бъде идващото място, на което лидерката ще нарежда автомобила си " може би скоро ще я забележим и на някой покрив ", майтапят се те.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР