За поредна година в навечерието на 1 юли Община Видин

...
За поредна година в навечерието на 1 юли Община Видин
Коментари Харесай

Видин посрещна Джулай морнинг

За поредна година в навечерието на 1 юли Община Видин провежда забавни прояви.
 Община Видин
Много видинчани и посетители на града се събраха пред сцената до крепостта „ Баба Вида “, с цел да слушат хубава музика и се забавляват дружно в очакване на първите слънчеви лъчи. Заместник-кметът на Общината Борислава Борисова също бе измежду хората, оповестиха от Общината.
 Община Видин
Програмата стартира в 21:00 часа с осъществявания на локалните рок банди Course of the river и Crimson Waves. След това градуса на настроението повдигна колоритната група „ Северозападняците “ от град Вършец, която бе призната по роднински от видинската аудитория.
 Община Видин

 Община Видин
Кулминацията на вечерта бе присъединяване на известните и атрактивни Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени  - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко, които феновете посрещнаха с бурни овации.
 Община Видин
Входът за всички прояви беше свободен. А доста запалянковци останаха, с цел да посрещнат на брега на река Дунав изгрева на юлското слънце, който се свързва и с вярата за ново, градивно начало в живота на всеки.
 Община Видин
Събитията за Джулай морнинг са част от културния календар на Общината и се провеждат със съдействието на Event Masters и поддръжката на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР