За поредна година в началото на очаквания от мнозина месец

...
За поредна година в началото на очаквания от мнозина месец
Коментари Харесай

Коледният фестивал в Габровския театъра подарява билети за Лондон и други награди



За поредна година при започване на упования от мнозина месец декември Драматичен спектакъл „ Рачо Стоянов “ приготвя специфичен празник за своите фенове. През 2022 година Коледният фестивал стартира на 6 декември, ще продължи 6 вечери и ще завърши в неделя на 11 декември.

Всяка фестивална вечер предлага друго театрално прекарване и с изключение на този персонален подарък, който всеки може да си обезпечи, театърът още веднъж ще реализира провеждането на лотария с награди, в която могат да вземат участие всички фенове и посетители на Габрово, закупили билети за спектаклите от програмата на фестивала.

Голямата премия е самолетни и театрални билети за двама за посещаване на театър от програмата на Националния спектакъл в Лондон.

Част останалите изненади за феновете са:

- Златен билет за всички министър председатели на държавна такса – Габрово за 2023 година;

- Ваучери за извършване на покупки в Ozone.bg на стойност 50 лева.;

- Книги от Пощенска кутия за приказки;

Печелившите ще бъдат изтеглени след края на последния театър от програмата на фестивала на 11 декември. Пълен лист на премиите и условия за присъединяване в томболата можете да намерите тук.

Програмата на Коледния фестивал стартира със спектакъла„ Свекърва “. Тя ще се развихри на сцената на театъра на 6 декември. Тази безконечна фамилна комедия с комизъм и пристрастеност ще обезпечи една занимателно, прекарана вечер за феновете.

На 7 декември фамилната тема продължава и то още веднъж в комедиен проект с гостуващия спектакъл„ Отчаяни съпрузи “. Актьорите Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров се изправят във формата на стендъп комедията, с цел да споделят историите на трима другари – единият таман е бил изоставен с писмо, вторият си е намерил нова другарка, а третият е със своята от 10 години.

На 8 декември две фамилии се събират на„ Вечеря с другари “. С чаша горест и порция смях Асен Блатечки, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева и Кристина Янева ще сервират въпроса по какъв начин да продължим живота си, в случай че всекидневието е победило над възприятията.

Вечерта на 9 декември ще се трансформира в празничната„ Дванайсета нощ “. Една от най-приказните Шекспирови комедии, отдадена на младите и любовните трепети, които вълнуват сърцата, идва във вълнуваща интерпретация на Хасковската натрупа.

На 10 декември още веднъж е време за обич. Искра Радева, Георги Кадурин, Теодор Елмазов, Мариана Миланова откровено ще внесат лекост и романтика в декемврийската вечер с комедията „ Телефонна обич “. на Нийл Саймън.

Коледният фестивал приключва на 11 декември с неочакван вид на приказката „ Снежанка и седемте джуджета ”. Само че„ Една огромна и седем дребни “е театър за възрастни, който благодарение на клоунадата и комедията прекатурва познатото.

Изберете заглавие от разнообразната стратегия и една приятна театрална вечер може да ви донесе и премия от фестивалната лотария.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР