За поредна година в dice.bg, организират мащабна кампания “Черен Петък”.

...
За поредна година в dice.bg, организират мащабна кампания “Черен Петък”.
Коментари Харесай

Черен петък в dice.bg. Вземете до 90% намаления на хиляди продукти само на 24 ноември

За поредна година в dice.bg, провеждат огромна акция “Черен Петък”. През месец ноември – тъмен, нацупен и леден, можем да се стоплим и зарадваме, като се сдобием с първокласен аксесоар за нашият смарт телефон, който е понижен до оптимално ниска цена.

Както постоянно приятелите ни от dice.bg, се грижат, обичаните ни устройства да останат предпазени, красиви и разнообразни. Тази година акцията е разширена с много повече понижени артикули, освен това за оптимално улеснение на всички фенове, клиенти и почитатели, продуктите ще са разграничени в обособени категории. По този метод ще можете, елементарно, бързо и тъкмо да достигнете до мечтаните от тях. Хиляди аксесоари и джаджи от разнообразни категории, като стартираме от кейсове за разнообразни водещи модели телефони, стъклени протектори за екрана, продължим през външни акумулатори и слънчеви устройства, спрем за малко до компютърни аксесоари и приключим при големият набор от аварийни елементи, които се оферират в Дигитален Център.

За да помогнем на нашите читатели, ще разкрием някои марки и артикули, които ще бъдат понижени.

Ако желаете да закупите първокласен кейс от марката Elago, ще може да се възползвате от 30% понижение. Специални, красиви, тънки и устойчиви, те ще ви чакат, с цел да извършите телефона си друг.



Ако пък сте рискова персона и обичате придвижването в планината, при предпочитание може да закупите ударо или водоустойчиви калъфи с марките Lifeproof и Urban Armor с 25% понижение. Хибридни, сигурни калъфи, с които ще сте спокойни, когато изпуснете смарт телефона си.

  Вземете 30% понижение от компания Casemate, може да се сдобиете с дизайнерски  кейсове с висока отбрана. Подарете на обичаният, човек нещо друго. Освен, че са неповторими, те защищават съвършено. Предполагам, ви е омръзнало да сменяте екрана на вашият смарт телефон.



Ако въпреки всичко сте почитатели на истинските артикули, от Дигитален център са помислили и за вас. Samsung и Huawei продуктите, ще са с до -20% понижение, а сътрудниците от им Apple с -10%.

При предпочитание да замените старите си слушалки или колонки, с нови, това е мястото. Марки като JBL ще са с 20% понижени, а тези от Skullcandy са с цени до -60%. Какво по-добро от това? Ако сте харесали някой избран модел, в този момент е времето, прибавете ги овреме в кошницата, с цел да не ги отмъкне някой под носа ви.



Всеки има компютър или преносим компютър. Неизбежно е. Точно по тази причина от dice.bg, ви оферират стотици артикули, като чанти, калъфи, мишки, гейм аксесоари, поставки на висококачествени марки като Urbano и Pat Says Now. На 24 ноември, ще са с до – 80% понижения.



За хората, които непрекъснато остават без заряд в батерията. Вземете -30% от неповторимата марка за външни акумулатори A-Solar. Имате опция да избирате всред необикновено доста разнообразни артикули с потенциали от 2 000 до 20 000 ампера. Всичко зависи от вас.



Тези и доста много други артикули, разграничени в разнообразни категории и понижени с до -90%, ще бъдат налични за вас единствено на 24 ноември в https://dice.bg/. Ако пък имате предпочитание, да дойдете на място и да не чакате няколко дни за доставка, може да ги посетите на адресите, които може да видите ТУК.

Не пропускайте – „ Черен петък “, 24 ноември, dice.bg

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР