За поредна година рокли на дизайнерката София Борисова направиха неотразимо

...
За поредна година рокли на дизайнерката София Борисова направиха неотразимо
Коментари Харесай

Четири тоалета от София Борисова на червения килим в Кан

За поредна година рокли на дизайнерката София Борисова направиха неотразимо усещане на аления килим в Кан.

На 75-ите кино награди световноизвестната актриса, модел и продуцент Фенси Александърсън (Fancy Alexandersson), разхождала по котешката пътечка и всемирски събитие стотици тоалети от международни дизайнери, тази година се довери на трикратната носителка на Златна игла София Борисова.

За откриването на фестивала и премиерата на Top Gun: Maverick тя впечатли с ефектна транспарантна рокля св бели дантелени корали и безчет транспарантни кристали от сбирка White Angels couture на Романтика модерно.

И втората й рокля за аления килим бе от София Борисова – този път черна и класическа, вталена по тялото, с изрязан гол тил и тънки презрамки.

Моделът Ренате Майер също избра зашеметяващи тоалети от българската дизайнерка.

На премиерата на TOP Gun: Maverick тя сподели изваяната си фигура в бяла рокля ръчно направена от стотици естествени пера и кристали.

На аления килим тя провокира възхитени погледи с красивата си рокля в гальовен Silky blue stone цвят от последната сбирка висша мода Glam Goddess by Sofia Borisova.

Тази година доста от дизайнерите и звездите заложиха на бяло, сребърно и каменисто синьо, само че имаше и такива, които не изневериха на безконечното черно.

Снимки

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР