За поредна година престижният амстердамски институт Top Employer отличи УниКредит

...
За поредна година престижният амстердамски институт Top Employer отличи УниКредит
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк е отличена като най-добър работодател в България

За поредна година влиятелният амстердамски институт Top Employer отличи УниКредит Булбанк като най-хубав шеф. Връчването на интернационалния приз, което се състоя през днешния ден, има за цел да награди тези компании, които са посочили най-хубави резултати в извършеното от института изследване в региона на човешките запаси. По време на това изследване са изследвани шест съществени области, състоящи се от двайсет тематики, в това число тактика за хората, работна среда, привличане на гении, образование, благоденствие на чиновниците, както и политика на разнообразието и приобщаването.

УниКредит Булбанк е една от шестте страни от групата УниКредит, която получава премията " Топ шеф ". Top Employer Institute отличава УниКредит и в страните Австрия, Германия, Унгария, Италия и Русия.

" Изключително съм горделив с това самопризнание и смисъла му за УниКредит. За нас екипът е най-важният детайл на бизнеса ни. Именно той е повода да бъдем сполучливи, да обслужваме професионално нашите клиенти и да имаме позитивен резултат върху нашата общественост. Създаването на подкрепяща и мотивираща работна среда е от извънредно значение за нас, тъй като имаме вяра, че по този метод ще обединим сътрудниците си в реализирането на обща цел и те ще съумяват във всичко, което вършат. Знаем, че постоянно има какво още да подобрим, само че тази премия ни вдъхва доверие, че сме положили здрави основи ", разяснява Андреа Орчел, основен изпълнителен шеф на УниКредит.

 Снимка: УниКредит Булбанк

Данните на УниКредит Булбанк демонстрират, че за последните 10 години над 5 хиляди души са почнали работа в най-голямата банка в страната като хиляда от тях са почнали от стажантски позиции. Само за последната година банката е осигурила близо 200 хиляди часа образования.

" Щастливи сме от това самопризнание и осъзнаваме изцяло неговата отговорност. За УниКредит Булбанк нашият екип е главен приоритет. Ето за какво не стопираме да влагаме запаси в използването на разнообразни стратегии за образование, които да подкрепят развиването на професионалната подготовка и вътрешното израстване на сътрудниците. Дигитализираме и опростяваме процесите си, с цел да можем да осигурим успеваемост и еластичност както при работа от офиса, по този начин и в условия на работа от у дома. И не на последно място, насърчаваме и насърчаваме екипа ни да взе участие в разнообразни новаторски планове, както на локално, по този начин и на групово равнище, трупайки интернационален опит и добавяйки нови професионални тласъци, тъй като имаме вяра, че същинското ентусиазъм и движеща мощ за сътрудниците е опцията да бъдат сполучливи ", показа Андреа Тониети, шеф Човешки запаси в УниКредит Булбанк.

В сходство с новата бизнес тактика на банката, Групата ще сложи акцент на вложенията в цифровата еволюция на организацията през идващите три години, както и ще остане фокусирана в устрема да покачва уменията в цифровата сфера, като продължи да притегля най-хубавите гении и специалисти в региона.

Повече информация можете да намерите

*съдържание на УниКредит Булбанк
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР