За поредна година Община Куклен организира вълшебен празник за деня

...
За поредна година Община Куклен организира вълшебен празник за деня
Коментари Харесай

Детско парти и безплатен сладолед за Деня на детето в Куклен

За поредна година Община Куклен провежда магически празник за деня на детето-1 юни. От администрацията са подготвили разнородни и забавни атракции за децата с развлекателен, състезателен, арт и познавателен темперамент с доста награди и сърпрайзи.

„ Децата са подарък. Най-скъпият и най-красивия.Те са нашата наслада, горделивост, вяра и смисъл, по тази причина и тази година сме се постарали да им организираме прекрасен празник “, прибавиха от общинската администрация в Куклен.

Програма за празника на детето е с присъединяване на организация за забавление, от която дават обещание балони, танци, песни, аниматори за изобразяване на разположение и татуировки по тялото. Разбира се и тази година ще има безвъзмезден сладолед за малчуганите.

„ Анимацията е одухотворение, възкръсване, прекарване на значими моменти, които да оставят незабравими мемоари. По време на шоу задачата ни е да поддържаме и усилваме бликащата детска сила. Купона вършат децата, а ние единствено ги направляваме по какъв начин да се получи по допустимо най-хубавия метод. Залагаме на чудесна детска музика, доста балони, конфети,светлинни резултати, танци и несъмнено –динамични игри. Опитваме се да подкрепям динамичността на празненството през по-голяма част от купона и по опция всички деца да са ангажирани от самото начало по едно и също време “, обясниха от парти-агенцията.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР