За поредна година екипът на Алианц България се обедини около

...
За поредна година екипът на Алианц България се обедини около
Коментари Харесай

Служители на Алианц България организираха кампания за Кръводаряване 2023

За поредна година екипът на Алианц България се сплоти към една от най-значимите начинания – кръводаряването. В рамките на два дни – 27 и 28 март, под мотото „ Всяка капка има значение “ компанията посрещна мобилния екип на центъра по кръводаряване на Военномедицинска академия – София. Тази година повече от 80 доброволци – чиновници и сътрудници, се включиха в самодейността.   

Кампанията е в отговор на съществуващия от години дефицит на наличностите на кръв и кръвни артикули в страната и в същото време възходящите потребности в лечебните заведения.

Даряването на кръв е една от най-благородните и хуманни начинания. Обикновено не осъзнаваме нуждата да помагаш, до момента в който ние самите или наши близки имат потребност от поддръжка в сложен миг. Като обществено виновна компания, Алианц България инициира редица акции и планове в поддръжка на уязвими групи на нашето общество. През последните 4 години екипът на Алианц България съумя да сътвори традиция да подарява вяра за живот, разясниха от компанията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР