За поредна година дирекция Образование и младежки дейности“ към Община

...
За поредна година дирекция Образование и младежки дейности“ към Община
Коментари Харесай

Община Варна започва подбор на младежки проекти, които ще финансира

За поредна година дирекция „ Образование и юношески действия “ към Община Варна ще финансира юношески планове на неправителствени организации по стратегия „ Младежки действия ”.

Електронната платформа за подаване на планови оферти ще бъде отворена от 26 май до 23:59 часа на 9 юни на уеб страницата -.

Могат да аплайват организации, които са регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в социална изгода, национално показани юношески организации - с клон или секция на територията на община Варна, осъществяващи активността си в морския град.

Приоритетите тази година са - младежко предприемачество; запазване на околната среда; здравословен метод на живот/дейности навън. Всяка неправителствена организация има право да кандидатства с едно планово предложение на стойност до 8 000 лева

То би трябвало да е с дълготрайност - най-малко три месеца и да обхваща  интервала от 15 юли до 15 октомври. В електронната платформа за подаване на планови оферти са оповестени - Наредба за изискванията и реда за финансово подкрепяне на юношески планове, осъществени от неправителствени организации по стратегия „ Младежки действия ” на Община Варна; Указания за подаване и отчитане на плановите предложения; Всички изискуеми документи за кандидатстване по активност „ Младежки планове 2022 ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР