За пореден път шофьори на пътя сигнализираха за човек зад

...
За пореден път шофьори на пътя сигнализираха за човек зад
Коментари Харесай

Пореден случай на спящ „шофьор“ зад волана на Tesla с включен автопилот

За следващ път водачи на пътя алармираха за човек зад кормилото на Tesla, който подремва по време на пътешестване. Този път фрагментите са снимани на автомагистрала в Канада, а колата Tesla Model 3. Подобни фрагменти не са оригиналност, само че напоследък такива случаи не бяха документирани, а от Tesla обявиха, че са стегнали ограниченията във връзка със своя автопилот.
`Пореден

Видеото е дълго едвам няколко секунди и демонстрира по какъв начин снимащата кола изпреварва бяла Tesla Model 3 на автомагистралата, до момента в който лидерът ѝ е бутнал седалката си обратно и наподобява, че спи. В мненията бързо се появи информация за това, че видеото е нагласено и това няма по какъв начин да се случи с новите системи, които наблюдават водачите.

: A man was seen sleeping behind the wheel of his Tesla on the QEW this morning
— 6ixBuzzTV (@6ixbuzztv)
Припомняме, че с един от ъпдейтите си, Tesla вкара по-стриктни ограничения за задействане на автопилота и системата следи очите на лидера посредством камера, както и неговите придвижвания. В допълнение кормилото би трябвало да бъде докосван от ръцете на водача за най-малко няколко секунди. Въпреки това, тези системи евентуално могат да бъдат заобиколени при задоволително предпочитание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР