За пореден път селекционерът на Франция Дидие Дешан реши отборът

...
За пореден път селекционерът на Франция Дидие Дешан реши отборът
Коментари Харесай

Французите пак отказаха да тренират дузпи, но наблегнаха на друго

За следващ път селекционерът на Франция Дидие Дешан реши тимът му да не тренира дузпи, без значение че това е вероятен свършек на идния дуел против Англия от четвъртфиналите на Световното състезание. По същия метод първенците подходиха и в навечерието на осминафинала против Полша (3:1). Според наставника било безсмислено да се натъртва на ударите от бялата точка, тъй като нямало по какъв начин по време на подготовка да бъде пресъздадено напрежението от самия миг, което било основното в тази ситуация.

В същото време обаче по време на заниманието в четвъртък вечер Дешан и неговите асистенти са обърнали по-сериозно внимание на статичните положения и по-специално на ъгловите удари, отбелязва “Екип ”. Корнерите се обрисуваха като проблем за Франция, защото отборът към този момент позволи два гола от Дания тази година по този метод. В същото време англичаните са известни със силата си при тези обстановки.

Изобщо “петлите ” не са осъществили гол от статично състояние от март, когато Орелиан Чуамени се разписа против Кот д’Ивоар.
 Дешан: Англия няма слаби страни Дешан: Англия няма слаби страни
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР