За пореден път профилираната природо-математическа гимназия има повод за гордост

...
За пореден път профилираната природо-математическа гимназия има повод за гордост
Коментари Харесай

Джордж Петров от ППМГ – Враца стана първи на националното многоезично състезание

За следващ път профилираната природо-математическа гимназия има мотив за горделивост с достиженията на своите ученици. В усилена конкуренция с възпитаници от цялата страна единадесетокласника Джордж Петров Петров завоюва първо място в спортна група по втори непознат език – френски.
Състезанието се отличава със своята специфичност, защото учениците извършват езикови задания по едно и също време на два спортни езика, в тази ситуация британски език и френски език. Резултатът на Джордж е водещ за страната за всички спортни групи. Призовото място е значимо достижение освен ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ - Враца, само че и за района, защото е завоювано в конкуренция с възпитаници от водещи в региона на езиковата подготовка учебни заведения в столицата и страната.
Ръководството на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца сервира своите благодараности и поздравления към изявения възпитаник и неговите преподаватели Цено Горанов – старши преподавател по ференски език и Диана Петрова – преподавател по британски език.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР