За пореден път перничани останаха излъгани от правителството на Румен

...
За пореден път перничани останаха излъгани от правителството на Румен
Коментари Харесай

ГЕРБ-Перник към Комитова: Повече няма да търпим, защото сме по-силни от хаоса

За следващ път перничани останаха излъгани от държавното управление на Румен Радев в лицето на министъра на
районното развиване и благоустройство Виолета Комитова, че на 15 октомври ремонтираният сектор по
пътя София - Перник през Владая ще бъде пуснат. Въпреки твърдите обещания на Комитова пред кмета на Перник и кметовете на селата Рударци, Кладница и Драгичево, че периодите ще бъдат спазени, обектът към момента е затворен.

Продължават големите тапи, които са неизбежни, поради пътуването на хиляди перничани за работа. Областният шеф на Перник доктор Симеон Василев към момента абдикира от отговорностите си да бъде връзка сред страната и общината. Затова сигнализираха на място от пътното трасе регионалният и общинският координатор на Политическа партия ГЕРБ – Перник Емил Костадинов и Денислав Захариев.

Те демонстрираха във видео материал по какъв начин страната всекидневно рискува живота и здравето на всички, които пътуват. „ Г-жо Комитова, стига неистини и празни приказки, не се подигравайте с търпението и нервите на хората, които всекидневно пътуват. Обърнете внимание и на другото платно, където се основават предпоставки за ПТП-та заради натовареното придвижване. В началото на седмицата има към този момент две произшествия.

Идва зимният интервал, по какъв начин ще се почиства републиканската пътна мрежа и какво още чакате. Само празни обещания, призоваваме Ви да бъдете виновни и да не се криете зад дебелите стени и колони на министерството. Повече няма да поносим, тъй като сме Пожарна охрана – СИЛНИ ОТ ХАОСА “. Тези рецензии насочиха към министър Комитова водачите на ГЕРБ – Перник.

На сесията през месец август Общинският съвет одобри с консенсус декларация до президента, премиера и районния министър по отношение на пътя Перник – София през Владая за тежката обстановка застрашаваща живота и здравето на десетки хиляди пътуващи.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР