За пореден път областното ръководство на Движението за права и

...
За пореден път областното ръководство на Движението за права и
Коментари Харесай

Пеевски цъфна на софра във Велинградско

За следващ път регионалното управление на Движението за права и свободи - Пазарджик провежда благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови. Тя е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Сред гостите, на трансформиралият се в традиция “ифтар ” бе народния представител и претендент за европейски народен представител Делян Пеевски, четем в уеб страницата на младежкото Движение за права и свободи.
За поредна година, той почете празничната вечеря и персонално поздрави жителите на село Пашови, написа още там.

Сред гостите на трансформиралата се в традиция вечеря, бяха Камен Костадин от Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, депутатът Сергей Кичиков, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Юмер Хамза, общинския водач на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

По-късно господин Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по “приятелски” беседва с хората в дребното обитаемо място. Мнозина желаеха просто да се допрян и снимат с един от най-влиятелните хора в страната, одобрен политик, човек истистински обичан и почитан от своите гласоподаватели, оповестяват още от уеб страницата.

В диалогът си с хората в Пашови и Света Петка, господин Пеевски подчертава върху смисъла на идните в неделя избори за представители на европейския парламент, оповестяват още младите депесари.

Припомняме единствено от сформирането на 44-тото Народно заседание през април 2017 година до 30.04. 2019 година депутатът Делян Пеевски е регистринан единствено за едно пленарно съвещание - първото. Той не е бил глобяван нито един път за отсъствията си. Пеевски не се беше появявал на обществени места близо две години.

Преди време съдружие БОЕЦ внесе сигнал до Централната изборна комисия против регистрацията на Делян Пеевски като претендент в евролистата на Движение за права и свободи с причини, че „ той не извършва изискванията за уседналост “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР