За пореден път медици призоваха хората да избягват заразяване с

...
За пореден път медици призоваха хората да избягват заразяване с
Коментари Харесай

Тежки здравословни проблеми за 70% от младите, изкарали К-19 без симптоми

За следващ път медици приканиха хората да заобикалят заразяване с новия ковид, като за задачата наложително да носят маска и постоянно да мият ръцете си.

По последни данни над 92 хиляди пациенти в Испания са били изписани от болница, откакто са се възстановили от К-19. Една част от тях обаче, предвиждат лекари, биха могли да претърпят физически последствия – нещо, което се оказва, че може да се случи и на тези, които са изкарали болестта без каквито и да е признаци.

По информация на испанските медии към 70% от асимптоматичните случаи, по-голямата част от които са на младежи, са съобщили за здравословен проблем четири месеца откакто са били потвърдени носители на ковид.

Някои от тях се оплакали от "болки в органите ", до момента в който други от "неврологични проблеми ", въпреки по времето на тяхното заразяване с К-19 да не е имало ясно изразени признаци.

Така, по думите на медицински експерти, коронавирусът на процедура продължава да озадачава научните среди с ексцентричното си държание, а фактът, че хора без признаци подават недоволства месеци след своето асимптоматично заразяване още повече обгръща в мистерия естеството на новия ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР