За пореден път доказвате, че защитавате интересите единствено на олигархията!

...
За пореден път доказвате, че защитавате интересите единствено на олигархията!
Коментари Харесай

Шеф Петров скочи на министъра на туризма

За следващ път потвърждавате, че защитавате ползите само на олигархията! Решението ви да позволите само за празнуване на Нова Година в Хотелите и техните заведения за хранене, затвърдява това мнение! Решението е дискриминационно, освен за сектора, само че и за клиентите и техния стандарт на живот. Това написа във фейсбук началник Петров, обръщайки се към Марияна Николова.

Ето цялостния текст на поста му:

Отворено Писмо
До министърът на Туризма на Република България
Уважаема Г-жо Николова,
За следващ път потвърждавате, че защитавате ползите само на олигархията!
Решението ви да позволите само за празнуване на Нова Година в Хотелите и техните заведения за хранене, затвърдява това мнение! Решението е дискриминационно, освен за сектора, само че и за клиентите и техният стандарт на живот!
Всички знаят, че хотелите вървят с настаняване и кувертите са неведнъж по-скъпи от елементарните заведения за хранене, тъй като са за няколко дни и включват нощувки! Какво значи това, че в това тежко време единствено богатите с " мазнинки " имат право на наслада в Новогодишната Нощ, останалите са " Малката Кибритопродавачка "
Положението в сектора също!
Като човек който е отдал живота си над 35 години в хотелиерството и ресторантьорството, дръзвам да настоявам, че за късия ви престой на поста в Министерство на Туризма, вие успяхте да разделите системата и да опълчване сектора един против различен, държаща се като млада и неопитна Мащеха която криейки се зад Пандемията разруши всичко положително създавано с години!
Помнете, че пътя към Ада е застлан единствено с положителни планове!
Вие потъпквате и омаловажавате трудът на доста положителни и почтени хора, които надали ще ви простят, макар миловидно незнание или просто сервиране на крупни олигархични ползи, сякаш в името на туризма, а същността е, че туристи няма, и вие просто разделихте празниците на БЪЛГАРИТЕ, НА БЕДНИ И БОГАТИ!
Вие разделихте Хотелите и Ресторантите, това значи и заличаване на Туризма, тъй като огромна част от заведенията за хранене, поемат повече Туристи от дефолтното изхранване в хотелите, нормално със закуски.... Вие унищожавате Туризма на Република България и подтиквате към настървение и изменничество в сектора...с това ще бъдете запомнена!
Борис Петров!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР