За пореден път депутатът от Обединените патриоти Емил Димитров –

...
За пореден път депутатът от Обединените патриоти Емил Димитров –
Коментари Харесай

Ревизоро убедил Цацаров да става шеф на КПКОНПИ

За следващ път депутатът от Обединените патриоти Емил Димитров – Ревизоро, удостовери, че той е убедил основния прокурор Сотир Цацаров да се кандидатира за ръководител на КПКОНПИ. В изявление за Българска национална телевизия Димитров бе безапелационен, че няма различен върховен правист с толкоз опит в правосъдната администрация.

А другояче самият Цацаров не е желал да заеме поста. „ Така се получи, че аз го убедих. Но това не значи, че аз имам някакви специфични качества. Просто претекстовете на сътрудниците аз ги оповестих “, изясни Ревизоро.

По време на чуването Цацаров сподели, че е време тази комисия да се "събуди от сън ". Димитров е на мнение, че би трябвало да има законодателна самодейност за това. „ Ние малко или доста сега Цацаров го изваждаме от правосъдната система и го пращаме на друго място отново да кърпи дупки “, призна депутатът.

Той попита в случай че не е Цацаров, кой да бъде на този пост. В момента пред него има доста задания - да направи нов закон, да преструктурира администрацията, да бъде съдия. „ Той пристигна и сервира една идея, която всички я харесаха “, акцентира Емил Димитров.

Законът на КПКОНПИ се трансформира с нормално болшинство. Мерките ще са естествени и навременни, счита Ревизоро. Той изясни, че проблемите са ясни. Очевидно е, че описът с измененията би трябвало да се уточни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР