За пореден мач играхме по-зле от противника. Пирин игра спокойно,

...
За пореден мач играхме по-зле от противника. Пирин игра спокойно,
Коментари Харесай

Владо Николов: Правим необясними грешки

" За следващ мач играхме по-зле от съперника. Пирин игра умерено, извърши тъкмо това, което чакахме. От нашата страна на игрището нещата са доста безредни. Не си съблюдаваме местата. В офанзива бяхме по-слаби. Гордън Люцканов се оправи добре с новата си роля в центъра, само че ще забележим дали ще продължи на нея, " съобщи старши треньорът на волейболния Левски Владимир Николов след провалянето от Пирин Разлог с 1-3 гейма.

" Нямаме като тим сигурност, даже когато водим не мислим по какъв начин да увеличим преднината си, а се тормозим, да не я загубим. Това води до вдървеност. Правим неточности, които са несъответстващи. Трудно ми е да преценява за какво, на подготовка нещата са по-различни, " добави той. " Смилен и през днешния ден си свърши работата в офанзива, Гордън също, само че другите звена не бяха на равнище. "

" В зала " Универсиада " има по-комерсиални събития, по тази причина сега не домакинстваме там. Имахме увещание от Тити Папазов, че ще играем там, когато местехме програмата, само че се оказа, че не е тъкмо по този начин, " приключи Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР