За пореден ден опровергаваме откровена лъжа на служебното правителство, превърнало

...
За пореден ден опровергаваме откровена лъжа на служебното правителство, превърнало
Коментари Харесай

ГЕРБ: Пазар дере е умишлено източен, за да може Кирил Петков да се снима на него и да заблуди обществото

 За следващ ден опровергаваме откровена неистина на служебното държавно управление, трансформирало се в избирателен щаб на кандидат-президента. Допреди няколко дни язовир " Пазар дере “ не е бил " локва “. Той е бил съзнателно източен, с цел да може да се снима на него и да заблуди обществото. Това съобщи претендентът за депутат в Стара Загора и досегашен министър на стопанската система. Заедно със свои сътрудници от ГЕРБ, той посети източения водоем край Ловеч.

 

Припомняме, че министърът на стопанската система показа резултатите от инспекция на едно от сдруженията под негова пълномощия – Държавната консолидационна компания. Основната рецензия е към подчинената строителна компания " Монтажи " поради ремонт за над 2 милиона лв. на язовир, в който обаче съвсем няма вода.

Борисов изясни, че на обекта е инсталирана контролно-измервателна система, която да следи в действително време равнището на водата. " От служебния избирателен щаб може би не знаят, че равнището може да се наблюдава и онлайн. Оттам ние разполагаме с графики, на които ясно се вижда по какъв начин на 31 май язовирът е цялостен. 3 дни по-късно обстановката тук е радикално друга. Затова питаме: кой подреди язовирът да бъде източен? Можем ли да чакаме това се случи и с други воеми с предизборна цел? “, попита той.

По думите на употребяваният на оборудването бетон е закупен на цени сред 88 и 95 лева, а не както твърди Петков за 250 лева " В посочената от него сума влиза и полагането на бетона, труда на строителите, както и транспортните разноски. Освен това има и експертен съвет, който е одобрил всички разходи по плана “, уточни някогашният министър.

Според водачa на листата на ГЕРБ в Ловеч на основни постове в страната са назначени скъпоплатени ревизори, които до този миг не са разкрили нито една неправда, само че за сметка на това са създали голям брой погрешни внушения.

" Държавната организация за метрологичен и механически контрол предписва на предприятието за ръководство и стопанисване на язовири да се източи водоемът. И на двете принципал е икономическият министър “, заяви Нанков и добави, че ремонтните действия по обекта са били извънредно наложителни, тъй като язовирът постоянно е преливал и е причинявал голям брой произшествия по минаващия наоколо републикански път София-Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР