За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на

...
За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на
Коментари Харесай

Райън Гослинг раздава целувки от Космоса, а Аладин оживява от плът и кръв

За понеделнично зареждане с сила - заповядайте новия Плейлист на Edna с музикалните части и филмови откъси от миналата седмица, на които си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

В двореца е сама



Тук към този момент е и второто парче от идния 15-ти албум на Марая Кери . С “With You” тя още веднъж се връща към мекия си R’n’B жанр, а черно-белият клип наподобява също толкоз стилно, колкото и парчето звучи. В него Кери е самотната кралица на приморски палат, която обаче и сама се оправя задоволително добре на музикалния престол.

Почивка : един танц време



Пол Маккартни заразява с положително настроениe и със идващото парче от новия си албум, което получава клип. “Come On To Me” връща рокаджията в Топ 10 на класацията на Билборд, където не е бил от 1993 година насам. И с цел да е в крайник с днешните трендове, чичо Пол разгласи и предизвикателство към потребителите на обществените мрежи – в случай че считат, че танцуват по-добре от мъжа в клипа на име Фреди, могат да качат видео с хаштаг #COTMChallenge, в което да покажат лични придвижвания на фона на песента.

Нови дни, нов чифт обувки



“I’m Still Here” е следващата вдъхновяваща балада от изпълнителката с рязък глас. Поводът за изповедта на Сиа в действителност е партньорството с френската фешън къща Repetto, с която певицата пуска няколко модела обувки: туфли, балеринки и оксфордки. Те ще бъдат в цветовете, трансформирали се в запазена марка за Сиа – черно и бяло, и с надпис „ Обичам те, продължавай напред “. Какъв по-добър метод за отбелязване на мотива от ария за предишното, от което да излезем с нов чифт обувки?

КИНО

Винаги двама



„ Кралят на ситкомите “ Чък Лори („ Двама мъже и половина “, „ Теория за Големия гърмеж “) има нещо ново за нас – комедийният сериал „ Методът Комински “ , който Netflix пуска през ноември. Майкъл Дъглас тук е Санди Комински - някогашен артист и сегашен учител по актьорско майсторство, който е единствената поддръжка на Норман (Алан Аркин), чиято жена е болна, а щерка му – призната в психиатрична клиника. Двамата ще би трябвало дружно да борят болките в живота с достойноство и комизъм, до момента в който ни потвърждават, че някои другарства са безконечни.

У дома за Коледа



Всяка майка е щастлива, когато детето ѝ си идва за Коледа – изключително Холи Бърнс, чийто наследник е наркозависим и наскоро напуснал дома. Когато обаче Бен се връща за празниците, се постанова да се разплати с хората от предишното си, а това слага фамилията му в заплаха. В „ Бен се завърна “ ще гледаме Джулия Робъртс в поредна трагична роля на жена, която би трябвало да направи всичко по силите си, с цел да резервира околните си невредими в границите на 24 часа.

Обратно в детството



На 24 май следващата година ще имаме още един мотив за наслада – излизането на игралния филм по класиката на Дисни „ Аладин “ . Първи фрагменти от него видяхме преди броени дни с първия тийзър филмов откъс, където се появява и избраника за основната роля Мена Масуд. Мелодията, която ни посреща, е същата, само че всичко останало в Аграба оживява от плът и кръв.

ОЩЕ

Целувка от Космоса



Може и да е през скафандър, само че на всяка средностатистическа почитателка на Райън Гослинг и това ѝ стига! Актьорът, който сега можем да гледаме като Нийл Армстронг в „ Първият човек “ по кината, беше на посетители при Елън Дедженерис , с цел да разиска новия си филм. А тя, като добър хазаин, му е приготвила подарък – костюм със скафандър, който Гослинг да носи през идния сезон на премиите.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР